3 Legged Thing Punks Travis & Airhed Neo

€ 179,00
Inclusief belasting
Aluminium, 23mm buis poten, 4-secties, Hoogte 165 centimeter, ingevouwen 45 centimeter
Het 3 Legged Thing Punks Travis statief is een nieuwe generatie van 3 Legged Thing statieven, speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik. De vier pootsecties en de middenkolom zorgen voor enorm veel stabiliteit en stijfheid en een draagvermogen van 18 kilogram. Geschikt voor diverse soorten fotografen en voor uiteenlopende omstandigheden. Voor fotografen die (voor het eerst) aan de slag willen met een professioneel statief, daarvoor is de Punks Travis driepoot een ideaal instapmodel. Het statief van 1.6 kilogram is uit te schuiven tot een werkbare hoogte van 165.1 centimeter.

Statief met omkeerbare middenkolomHet draagvermogen van 18 kilogram geldt bij een reguliere spreidingshoek van de poten van 23 graden. Bij de andere spreidingshoeken van 55 en 80 graden neemt het draagvermogen af. De rubberen draaiknoppen om de pootsecties te verstellen verbeteren de grip en zijn een goede bescherming voor de handen bij koud of warm weer. De middenkolom met twee secties is omkeerbaar, ideaal als u aan de slag gaat met macrofotografie. Bij deze 3 Legged Thing is een van de poten afneembaar om bijvoorbeeld te gebruiken als monopod. U kunt van deze tripod een pakketje van 45 centimeter maken voor als u op reis gaat.

Airhed Neo balhoofdHet meegeleverde compacte Airhed Neo balhoofd weegt 298 gram en heeft één knop voor de bediening van zowel het balhoofd als de pan-beweging van de kop. Het balhoofd maakt gebruik van een Arca-type klem en is dus compatibel met Arca-Swiss snelkoppelingsplaten.
- Driepootstatief- Geschikt voor dagelijks gebruik- Draagvermogen van 18 kilogram bij een spreidingshoek van 23 graden- Maximale hoogte van het statief is 165 centimeter- De minimale hoogte is 11 centimeter- De Punks Travis weegt 1.6 kilogram- Afneembare monopod- Omkeerbare middenkolom, ideaal voor macrofotografie- Rubberen draaiknoppen voor betere grip en bescherming tegen kou of warmte- Balhoofd met Arca Swiss klem en meegeleverde snelkoppelingsplaat- AirHed Neo balhoofd- Snelkoppelingsplaatje Arca-Swiss compatibel- Draagtas- Multitool- Inbussleutel- D-ring- Karabijnhaak- Flesopener3 Jaar Garantie
D124212