3 Legged Thing Equinox Leo Carbon Fiber statief + AirHed Light Kit

€ 349,00
Inclusief belasting
Carbon, 23mm buis poten, 5-secties, Hoogte 140 centimeter, ingevouwen 35 centimeter
Het 3 Legged Thing Equinox Leo statief met AirHed Light balhoofd vormt samen een buitengewoon compacte en lichtgewicht basis voor uw camera. Dankzij de combinatie van lichtgewicht maar zeer sterk carbonfiber en aluminium heeft het statief een zeer hoge draagkracht van maar liefst 20 kilogram. Zo kunt u een zware DSLR met een telezoomobjectief zorgeloos op dit statief plaatsen. U kunt uw camera op een hoogte van 131 centimeter gebruiken, maar ook op maar 12 centimeter hoogte voor de allermooiste macrofoto's!

Compact en gemakkelijk in hoogte verstelbaarDoor de vijf secties van deze carbonfiber tripod uit te schuiven, kunt u de lengte in hoogte variëren tussen de maximale hoogte van 131 centimeter tot en met de laagste stand van 12 centimeter. De poten zijn onder een hoek van 23, 55 of 80 graden instelbaar. Op 23 graden is de maximale belasting 20 kilogram, op 55 graden bedraagt deze 15 kilogram en op 80 graden is de maximale draagkracht 10 kilogram. Het vastzetten gaat simpel en snel met de draaivergrendeling. Eén van de poten is afneembaar en te gebruiken als monopod met een standaard 3/8\"-16 aansluiting. Na gebruik worden de poten 180 graden om het balhoofd gebogen waardoor het statief nog maar 35 centimeter groot is. U kunt het daarna opbergen in de meegeleverde schoudertas zodat u het gemakkelijk overal mee naartoe neemt.

AirHed Light balhoofdDe 3 Legged Thing AirHed Light is een compact en lichtgewicht balhoofd met een maximale belastbaarheid van maar liefst 40 kilogram. Het balhoofd is gemaakt van een magnesiumlegering en is voorzien van roestvrijstalen koppelingen. Het balhoofd is voorzien van twee draaiknoppen voor onafhankelijke vergrendeling van de basis en de kogel. De klem van de AirHed Light is compatibel met alle standaard Arca-Swiss snelkoppelingsplaten. De meegeleverde 3 Legged Thing QR3P snelkoppelingsplaat is ook gemaakt van een lichtgewicht magnesiumlegering.

Maximaal draagvermogen van 20 kilogram
- AirHed Light balhoofd met onafhankelijk pan-/kogelvergrendeling
- De combinatie is licht van gewicht
- Vijf secties met een draaivergrendeling
- Arca-Swiss compatibele snelkoppelingsplaat
- AirHed Light balhoofd
- QR3P snelkoppelingsplaat
- Draagtas
- Verstelbare schouderriem
- Handleiding

3 Jaar Garantie"
D118272