Godox B 3W achtergrond ophangsysteem
  • Godox B 3W achtergrond ophangsysteem
  • Godox B 3W achtergrond ophangsysteem

  Godox B 3W achtergrond ophangsysteem

  € 99,95
  Inclusief belasting
  Aantal
  Informeer naar levertijd

  Review: Gewoon geen beoordelingen
    Specialist op het gebied van fotografie

  Al meer 20 jaar gerenommeerde fotozaak met een fysieke winkel te Beilen.

    Persoonlijk advies

  Via chat, mail en/of telefoon.

  Het Godox B-3W Ophangsysteem is een universeel ophangsysteem maximaal drie achtergrondrollen. De houder is gemakkelijk aan de muur of het plafond te monteren. De rolhouder kunt u in een buis of koker van de achtergrondrol plaatsen en aandraaien. Hierdoor zet de houder uit en komt er een goede bevestiging tot stand. 
  Het B-3W ophangsysteem is op elke gewenste breedte van elkaar te plaatsen. Wel dient u het systeem op minimaal 10 centimeter van het plafond aan de muur te bevestigen. De geleiders zorgen ervoor dat de kettingen netjes op hun plaats blijven hangen. Door middel van de meegeleverde kettingen kunt u de rollen in een mum van tijd oprollen of uitrollen. 

  Let op De beugels hebben een afmeting van 32 x 21 x 7 centimeter.
  - Twee muurplaten - Drie gekleurde kettingen - Drie kettinggewichten - Drie sets rolhouders
  D39715 6952344206348

  Specifieke referenties

  Sinds 1993 produceert Godox toonaangevende verlichtingsapparatuur en zijn zij pionier op het gebied van flitssystemen. De laatste jaren is Godox uitgegroeid tot het merk waar andere merken zich aan meten als het gaat om onder andere universele camera triggers, accu's en flitsers. De Nederlandse importeur zit gevestigd in Beilen, waar wij ook onze winkel hebben. Dit maakt dat wij Godox snel en eenvoudig door de hele Benelux kunnen leveren.

  Contacteer ons

  optioneel