deWinkel.nl stopt

Foto Video Britstra, ook wel bekend als deWinkel.nl, dé noordelijke fotospecialist uit Beilen, stop ermee. Na dertig jaar geven Jan en Trijny Britstra een deel van het bedrijf door aan dochter Marloes, maar de webshops zullen stoppen. 'Het is mooi geweest voor ons', aldus Britstra.

Tijd om afscheid te nemen. Een nieuwe eigenaar en samenvoeging van twee winkels, Marloes Fotografie en Vormgeving met uitbreiding.'

Meer dan dertig jaar runden Jan en Trijny Britstra de fotozaak. De eerste 10 jaar aan de Hekstraat en nu al meer dan 20 jaar aan de Brinkstraat 14. Het ondernemen zat Marloes ook al snel in het bloed. Aan de Brunstingerstraat zette zij een eigen winkel met fotostudio op. Al sinds 25 jaar zit zij in Beilen met haar bedrijf. Deze locatie is nu gesloten en verhuisd naar het pand aan de Brinkstraat. Daar gaat zij haar activiteiten voortzetten, onder de naam Marloes Fotografie en Vormgeving www.marloesfotografie.nl .

Uitverkoop

'Mijn dochter zet op deze locatie haar en deels mijn fotozaak door,' vertelt Jan Britstra. 'Maar er zal wel wat veranderen.' Zo wordt gestopt met de verkoop van camera's en lenzen en start vanaf heden de uitverkoop. 'Camera's, lenzen, flitsers, studioapparatuur, statieven, laptops, tassen, verrekijkers, kleding, camera accessoires, inktpatronen etcetera. Bijna alles gaat met korting de deur uit.'

Klanten die willen profiteren wordt aangeraden zo snel mogelijk langs te komen of de websites te bezoeken: www.dewinkel.nl, www.verrekijkershop.nl.

De verkoop van aanverwante producten als supplies batterijen, accu's, geheugenkaartjes en inktpatronen wordt wel voortgezet. 'En dat geldt ook voor zaken als foto- en videokopieën, reparatie en fotoprintservice,' benadrukt Britstra. 'De service die de klanten van ons gewend zijn, blijft dus gewoon behouden. Bovendien gaat Marloes Fotografie ook gewoon door met alle activiteiten die zij altijd al deed, nameijk pasfoto's, lijstenmakerij, fotografie en vormgeving.

Jan en Trijny Britstra staan de komende maanden samen met Marloes in de zaak, maar vertrekken na de zomer definitief.