Olympus Test & Wow

Overweeg je een systeemcamera aan te schaffen maar twijfel je nog door al die verschillende testen en reviews? Maak dan gebruik van onze Olympus Test&Wow mogelijkheid! Leen drie dagen een Olympus OM-D body of M.Zuiko Pro objectief naar keuze en vorm je eigen mening over deze mooie camera's en objectieven. De perfecte manier om uitgebreid kennis te maken met een van de meest geavanceerde systeemcamera's van dit moment.

Aanvragen

Op de Olympus Test&Wow website kun je de gewenste set samenstellen. Geef aan dat je de set in Beilen wilt komen afhalen en wij leggen de set indien voorradig voor je klaar.

Ophalen en testen

U kunt het testset op de aangegeven datum komen afhalen. Zorg dat u een legitimatiebewijs met foto (paspoort, rijbewijs etc.) meeneemt en voldoende contant geld voor de waarborgsom.

De leenperiode voor de Test-set bedraagt drie dagen. Je hebt dan ook één volle dag tussen het ophalen en het retourneren van de Test-set om het product te testen. Als de derde dag een zondag is, kun je de set op de eerstvolgende werkdag retourneren.