U kunt bij ons ook terecht voor pasfoto's. Wij hebben het "Pasfoto OK Certificaat" van de SNF Fotografen Federatie.

Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste eisen die aan pasfoto's worden gesteld. Wij werken met digitale apparatuur, waardoor een hoge kwaliteit is verzekerd. Bijkomend voordeel van het werken met digitale apparatuur is dat u de foto's op de monitor kunt bekijken, en u dus de leukste foto's zelf kunt uitkiezen!

De pasfoto's zijn snel klaar. U kunt er gerust op wachten. 

Naast de officiele foto's kunnen we ook een leuke pasfoto maken. Deze leuke foto's kunnen we ook combineren met officiële foto's. Zo bent u altijd voorzien van een goede foto.

Waarvoor gebruiken?

Logo NOC*NSFOnze pasfoto's zijn geschikt voor:

  • Rijbewijs, paspoort, identiteitsbewijs (ID kaart)
  • OV Jaarkaart en treinkaart
  • NOC*NSF en alle andere sportpassen
  • Bedrijfspassen
  • Alle andere officiële documenten

Digitale pasfoto's

Wij maken tevens digitale pasfoto's voor grote organisaties zoals KPN, NOC-NSF, Gilde Opleidingen, en Feyenoord.

PhoCS

PhoCS maakt digitale pasfoto's voor diverse bedrijven uit de top 200 ranking in het bedrijfsleven. PhoCS verzorgt voor u ook de uitnodigingen en de verificatie van de personen waarvan de foto gemaakt dient te worden. De oplossing is geschikt voor elke bedrijfstak, overheidsinstelling en sportorganisatie die een middel hanteert voor fysieke legitimatie zoals een company card, loyalty- of sportpas.

PhoCS heeft voor het maken van de digitale foto op dit moment meer dan 350 pasfotostudio's onder contract om een landelijke dekking te kunnen garanderen. Alleen gecertificeerde vakfotografen, die in staat zijn te werken volgens de normen zoals afgegeven door het Ministerie van binnenlandse zaken, zijn aangesloten bij het PhoCS netwerk.

Prijs

Pasfoto's (6 stuks) € 12,00
2e setje pasfoto € 6,00
Pasfoto + digitale pasfoto € 15,00
Pasfoto 5x5 cm € 15,00

Bij digitale pasfoto's voor organisaties kunnen andere tarieven gelden.