Tamron 28-300mm F/3.5-6.3 Di Canon EF

  427,48 €
  Of betaal in 3 termijnen, met 0% rente.
  Bruttopreis

  Enkele eigenschappen van de Tamron 28-300mm F/3.5-6.3 Di Canon EF:
  Diafragma is 3.5-6.3 F/
  Scherpstelafstand is 49 cm
  Filtermaat is 62 mm
  Gewicht is 420 gram
  Min Brandpuntsafstand is 28 mm
  Max brandpuntsafstand is 300 mm
  lensvatting is Canon

  Menge
  2-4 werkdagen

  •  Bei jeder Bestellung über 25 € erhalten Sie einen Hama Exxter-Beutel.
  • Geben Sie den Code 'Mai2020' in Ihren Warenkorb ein und verwenden Sie diese Aktion.
  •  Bekijk deze actie
  •   
  •  In unserem Blog finden Sie Erklärungen und Ratschläge zu Kameras 
  •  Denken Sie nachhaltig und für recycelte Verpackungen

   

  Al 20 jaar gerenommeerde fotozaak

   

  Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

  Ideaal alles-in-één zoomobjectief met extra bereik en close-up krachtLeg verafgelegen details, wilde dieren en sportacties vast met dit verbluffende objectief met 11x zoom. Het zeer groot zoombereik van groothoek tot supertele, dat geschikt is voor zowel full-frame DSLR's als consumentencamera's (APS-C-formaat), kan scherpstellen tot slechts 0,49 m (1:2,9) voor adembenemende close-ups. Dit compacte zoomobjectief is geschikt voor allerlei toepassingen op digitale en analoge SLR's.
  7911871

  Technische Daten

  Diafragma
  3.5-6.3 F/
  Scherpstelafstand
  49 cm
  Filtermaat
  62 mm
  Gewicht
  420 gram
  Min Brandpuntsafstand
  28 mm
  Max brandpuntsafstand
  300 mm
  lensvatting
  Canon

  Besondere Bestellnummern

  In de markt van verwisselbare cameraobjectieven staat Tamron algemeen bekend om onze uiterst krachtige zoom- en macro-objectieven. Vanuit hun drijfveer om onderwerpen in beeld te brengen met de nieuwste technologieën heeft Tamron altijd al bijzonder innovatieve producten aangeboden. Tamron rekent ook op zijn superieure technologische competenties op het gebied van optica voor de ontwikkeling en commercialisering van hoogwaardige producten in nieuwe domeinen, met onder meer objectieven voor bewakingscamera's en in voertuigen gemonteerde camera's. Op die manier draagt Tamron bij tot de vooruitgang in diverse sectoren.

  Kontakt

  optional

  Het diafragma is de mechanische opening van een lens/objectief. Met deze opening bepaald u hoeveel icht er door de lens op de sensor van uw camera valt. Hoe groter deze opening, des te meer licht valt er dus door de camera. Ook creëert u hiermee scherptediepte en kunt u dus een object scheiden van zijn achtergrond. Zo kunt u bij het maken van een portret de persoon de achtergrond vervagen.

  Elke lens/objectief heeft een minimale afstand nodig om scherp te stellen. Als de minimale scherpstelafstand 50 centimeter bedraagt, betekent dit dat wanneer het object verder dan 50cm van de camera verwijderd is, deze scherp kan zijn.
  Om de perfecte foto te maken kunt u gebruik maken van filters. Hiermee kunt u de blauwe lucht beter fotograferen, een kleurverloop in uw foto's toepassen, rivieren laten stilstaan en nog veel meer. Deze filters vindt u onder de categorie accessoires-filters.
  Erg belangrijk bij het kiezen van het juiste objectief is de compatibiliteit met uw camera. Zo past een lens van Canon alleen op een camera van Canon, tenzij er een verloopstuk tussen zit. In de titel van het product staat vaak de vatting vermeld. Let op dat er per merk diverse verschillende vattingen kunnen zijn. Wanneer er vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Graag helpen wij u bij het vinden van het juiste objectief.