Samyang 24mm F1.4 ED AS IF UMC Canon EF-M

   659,73 €
   Of betaal in 3 termijnen, met 0% rente.
   Bruttopreis
   Menge
   2-4 werkdagen

   •  Bei jeder Bestellung über 25 € erhalten Sie einen Hama Exxter-Beutel.
   • Geben Sie den Code 'Mai2020' in Ihren Warenkorb ein und verwenden Sie diese Aktion.
   •  Bekijk deze actie
   •   
   •  In unserem Blog finden Sie Erklärungen und Ratschläge zu Kameras 
   •  Denken Sie nachhaltig und für recycelte Verpackungen

    

   Al 20 jaar gerenommeerde fotozaak

    

   Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

   1400240111

   Besondere Bestellnummern

   Kontakt

   optional

   Het diafragma is de mechanische opening van een lens/objectief. Met deze opening bepaald u hoeveel icht er door de lens op de sensor van uw camera valt. Hoe groter deze opening, des te meer licht valt er dus door de camera. Ook creëert u hiermee scherptediepte en kunt u dus een object scheiden van zijn achtergrond. Zo kunt u bij het maken van een portret de persoon de achtergrond vervagen.

   Elke lens/objectief heeft een minimale afstand nodig om scherp te stellen. Als de minimale scherpstelafstand 50 centimeter bedraagt, betekent dit dat wanneer het object verder dan 50cm van de camera verwijderd is, deze scherp kan zijn.
   Om de perfecte foto te maken kunt u gebruik maken van filters. Hiermee kunt u de blauwe lucht beter fotograferen, een kleurverloop in uw foto's toepassen, rivieren laten stilstaan en nog veel meer. Deze filters vindt u onder de categorie accessoires-filters.
   Erg belangrijk bij het kiezen van het juiste objectief is de compatibiliteit met uw camera. Zo past een lens van Canon alleen op een camera van Canon, tenzij er een verloopstuk tussen zit. In de titel van het product staat vaak de vatting vermeld. Let op dat er per merk diverse verschillende vattingen kunnen zijn. Wanneer er vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Graag helpen wij u bij het vinden van het juiste objectief.