JJC EC 7 18mm (Canon Eyecup)
  • JJC EC 7 18mm (Canon Eyecup)
  • JJC EC 7 18mm (Canon Eyecup)
  • JJC EC 7 18mm (Canon Eyecup)

  JJC EC 7 18mm (Canon Eyecup)

  14,95 €
  Bruttopreis
  Menge
  Sofort verfügbar

  •  In unserem Blog finden Sie Erklärungen und Ratschläge zu Kameras 
  •  Denken Sie nachhaltig und für recycelte Verpackungen

  Rating: No customer reviews for the moment.
   

  Renommierter Fotofachgeschäft seit 20 Jahren

   

  JJC
  D32677 6950291531131

  Besondere Bestellnummern

  Samyang Optics is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de productie van professionele optische producten. Samyang maakt hoge kwaliteit verwisselbare foto én cine objectieven. De uiteindelijke klanttevredenheid heeft daarbij de eerste prioriteit. Het product portfolio van Samyang omvat hoogwaardige handmatig scherp te stellen en autofocusobjectieven die compatibel zijn met camera’s van de grotere camera fabrikanten. De productgroepen van Samyang bestaan onder andere uit groothoek-, tele- en standaard cameraobjectieven voor zowel DSLR als CSC camera’s. Daarnaast fabriceert Samyang objectieven specifiek voor video/cine camera’s met DSLR en CSC vatting. Hierbij is er de keuze uit de standaard VDSLR en VCSC video-objectieven of de professionele XEEN objectieven voor 4K+ videoproducties. De kwaliteit van Samyang producten wordt keer op keer bevestigd door tests en positieve feedback van journalisten, professionele fotografen en cineasten. Op alle Samyang en Xeen ontvangt u maarliefst 5 jaar garantie.

  Kontakt

  optional

  Het diafragma is de mechanische opening van een lens/objectief. Met deze opening bepaald u hoeveel icht er door de lens op de sensor van uw camera valt. Hoe groter deze opening, des te meer licht valt er dus door de camera. Ook creëert u hiermee scherptediepte en kunt u dus een object scheiden van zijn achtergrond. Zo kunt u bij het maken van een portret de persoon de achtergrond vervagen.

  Elke lens/objectief heeft een minimale afstand nodig om scherp te stellen. Als de minimale scherpstelafstand 50 centimeter bedraagt, betekent dit dat wanneer het object verder dan 50cm van de camera verwijderd is, deze scherp kan zijn.
  Om de perfecte foto te maken kunt u gebruik maken van filters. Hiermee kunt u de blauwe lucht beter fotograferen, een kleurverloop in uw foto's toepassen, rivieren laten stilstaan en nog veel meer. Deze filters vindt u onder de categorie accessoires-filters.
  Erg belangrijk bij het kiezen van het juiste objectief is de compatibiliteit met uw camera. Zo past een lens van Canon alleen op een camera van Canon, tenzij er een verloopstuk tussen zit. In de titel van het product staat vaak de vatting vermeld. Let op dat er per merk diverse verschillende vattingen kunnen zijn. Wanneer er vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Graag helpen wij u bij het vinden van het juiste objectief.