Tamron 14-150mm F/3.5-5.8 Di III zwart MFT

  552,32 €
  Of betaal in 3 termijnen, met 0% rente.
  Bruttopreis

  Enkele eigenschappen van de Tamron 14-150mm F/3.5-5.8 Di III zwart MFT:
  Diafragma is 3.5 F/
  Scherpstelafstand is 50 cm
  Filtermaat is 52 mm
  Gewicht is 285 gram
  Min Brandpuntsafstand is 14 mm
  Max brandpuntsafstand is 150 mm
  lensvatting is Micro 4/3

  Menge
  2-4 werkdagen

  •  Bei jeder Bestellung über 25 € erhalten Sie einen Hama Exxter-Beutel.
  • Geben Sie den Code 'Mai2020' in Ihren Warenkorb ein und verwenden Sie diese Aktion.
  •  Bekijk deze actie
  •   
  •  In unserem Blog finden Sie Erklärungen und Ratschläge zu Kameras 
  •  Denken Sie nachhaltig und für recycelte Verpackungen

   

  Al 20 jaar gerenommeerde fotozaak

   

  Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

  Dit nieuwe Tamron objectief voor Micro Four Thirds camera’s wordt gekenmerkt door een fijne metalen behuizing en is beschikbaar in een zwarte en zilveren uitvoering. De nieuwe Tamron 14-150mm F/3.5-5.8 Di III levert uitstekende beeldprestaties in een opmerkelijk handzaam formaat. De belangrijkste kenmerken van dit objectief zijn: superieure beeldkwaliteit en specifieke ontwerp voor Micro Four Thirds camera’s. De 14-150mm is voorzien van LD (Low Dispersion) glaselementen, een stappenmotor en cirkelvormige diafragma waardoor dit objectief een spectaculaire onscherpe achtergronden creëert.
  7934726

  Technische Daten

  Diafragma
  3.5 F/
  Scherpstelafstand
  50 cm
  Filtermaat
  52 mm
  Gewicht
  285 gram
  Min Brandpuntsafstand
  14 mm
  Max brandpuntsafstand
  150 mm
  lensvatting
  Micro 4/3

  Besondere Bestellnummern

  In de markt van verwisselbare cameraobjectieven staat Tamron algemeen bekend om onze uiterst krachtige zoom- en macro-objectieven. Vanuit hun drijfveer om onderwerpen in beeld te brengen met de nieuwste technologieën heeft Tamron altijd al bijzonder innovatieve producten aangeboden. Tamron rekent ook op zijn superieure technologische competenties op het gebied van optica voor de ontwikkeling en commercialisering van hoogwaardige producten in nieuwe domeinen, met onder meer objectieven voor bewakingscamera's en in voertuigen gemonteerde camera's. Op die manier draagt Tamron bij tot de vooruitgang in diverse sectoren.

  Kontakt

  optional

  Het diafragma is de mechanische opening van een lens/objectief. Met deze opening bepaald u hoeveel icht er door de lens op de sensor van uw camera valt. Hoe groter deze opening, des te meer licht valt er dus door de camera. Ook creëert u hiermee scherptediepte en kunt u dus een object scheiden van zijn achtergrond. Zo kunt u bij het maken van een portret de persoon de achtergrond vervagen.

  Elke lens/objectief heeft een minimale afstand nodig om scherp te stellen. Als de minimale scherpstelafstand 50 centimeter bedraagt, betekent dit dat wanneer het object verder dan 50cm van de camera verwijderd is, deze scherp kan zijn.
  Om de perfecte foto te maken kunt u gebruik maken van filters. Hiermee kunt u de blauwe lucht beter fotograferen, een kleurverloop in uw foto's toepassen, rivieren laten stilstaan en nog veel meer. Deze filters vindt u onder de categorie accessoires-filters.
  Erg belangrijk bij het kiezen van het juiste objectief is de compatibiliteit met uw camera. Zo past een lens van Canon alleen op een camera van Canon, tenzij er een verloopstuk tussen zit. In de titel van het product staat vaak de vatting vermeld. Let op dat er per merk diverse verschillende vattingen kunnen zijn. Wanneer er vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Graag helpen wij u bij het vinden van het juiste objectief.