Tamron 35-150mm F/2.8-4 Di VC OSD Canon EF

  911,75 €
  Of betaal in 3 termijnen, met 0% rente.
  Bruttopreis

  Enkele eigenschappen van de Tamron 35-150mm F/2.8-4 Di VC OSD Canon EF:
  Diafragma is 2.8-4 F/
  Scherpstelafstand is 45 cm
  Filtermaat is 77 mm
  Gewicht is 796 gram
  Min Brandpuntsafstand is 35 mm
  Max brandpuntsafstand is 150 mm
  lensvatting is Canon EF

  Menge
  2-4 werkdagen

  •  Bei jeder Bestellung über 25 € erhalten Sie einen Hama Exxter-Beutel.
  • Geben Sie den Code 'Mai2020' in Ihren Warenkorb ein und verwenden Sie diese Aktion.
  •  Bekijk deze actie
  •   
  •  In unserem Blog finden Sie Erklärungen und Ratschläge zu Kameras 
  •  Denken Sie nachhaltig und für recycelte Verpackungen

   

  Al 20 jaar gerenommeerde fotozaak

   

  Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

  De Full-Frame Tamron 35-150mm F/2.8-4 Di VC OSD vormt samen met de Tamron 17-35mm de perfecte combinatie voor bijna al je fotografische uitdagingen. Van groothoek, tot portret, macro en natuur zorgt deze hoogwaardige en lichtsterke Tamron zoom door zijn compacte formaat, gewicht en universele mogelijkheden dat dit objectief overal inzetbaar is voor een professioneel resultaat.
  7935151

  Technische Daten

  Diafragma
  2.8-4 F/
  Scherpstelafstand
  45 cm
  Filtermaat
  77 mm
  Gewicht
  796 gram
  Min Brandpuntsafstand
  35 mm
  Max brandpuntsafstand
  150 mm
  lensvatting
  Canon EF

  Besondere Bestellnummern

  In de markt van verwisselbare cameraobjectieven staat Tamron algemeen bekend om onze uiterst krachtige zoom- en macro-objectieven. Vanuit hun drijfveer om onderwerpen in beeld te brengen met de nieuwste technologieën heeft Tamron altijd al bijzonder innovatieve producten aangeboden. Tamron rekent ook op zijn superieure technologische competenties op het gebied van optica voor de ontwikkeling en commercialisering van hoogwaardige producten in nieuwe domeinen, met onder meer objectieven voor bewakingscamera's en in voertuigen gemonteerde camera's. Op die manier draagt Tamron bij tot de vooruitgang in diverse sectoren.

  Kontakt

  optional

  Het diafragma is de mechanische opening van een lens/objectief. Met deze opening bepaald u hoeveel icht er door de lens op de sensor van uw camera valt. Hoe groter deze opening, des te meer licht valt er dus door de camera. Ook creëert u hiermee scherptediepte en kunt u dus een object scheiden van zijn achtergrond. Zo kunt u bij het maken van een portret de persoon de achtergrond vervagen.

  Elke lens/objectief heeft een minimale afstand nodig om scherp te stellen. Als de minimale scherpstelafstand 50 centimeter bedraagt, betekent dit dat wanneer het object verder dan 50cm van de camera verwijderd is, deze scherp kan zijn.
  Om de perfecte foto te maken kunt u gebruik maken van filters. Hiermee kunt u de blauwe lucht beter fotograferen, een kleurverloop in uw foto's toepassen, rivieren laten stilstaan en nog veel meer. Deze filters vindt u onder de categorie accessoires-filters.
  Erg belangrijk bij het kiezen van het juiste objectief is de compatibiliteit met uw camera. Zo past een lens van Canon alleen op een camera van Canon, tenzij er een verloopstuk tussen zit. In de titel van het product staat vaak de vatting vermeld. Let op dat er per merk diverse verschillende vattingen kunnen zijn. Wanneer er vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Graag helpen wij u bij het vinden van het juiste objectief.