F-Stop Shinn Malibu Blue

€ 439,00
Inclusief belasting

speciaal ontworpen voor professionele videografen

-compatibel met alle ICU's van F-stop

-gemaakt van stevige en duurzame materialen

 F-stop shinn malibu

De F-Stop Shinn rugtas is ontworpen om de professionele videograaf te helpen in zijn of haar workflow. De grote rugtas is zo vormgegeven dat een professionele videocamera zoals een RED Dragon of een Blackmagic Ursa in een complete opstelling in de tas kan worden opgeborgen. Dit betekent dat u voor vertrek uw opstelling al klaar kunt zetten en dit niet op locatie hoeft te doen. Doordat u van zowel de bovenzijde als aan de voorkant toegang hebt tot het hoofdcompartiment van de Shinn backpack kunt u snel bij uw apparatuur.

ICU's en opbergvakken

De Shinn rugtas is compatibel met alle ICU's van F-Stop hoewel voor het bedrijf uit eigen ervaring de Master Cine ICU adviseert. De rugtas beschikt over vier verschillende bevestigingspunten voor ICU's zodat deze altijd stevig en dus veilig gekoppeld zijn aan de Shinn. Omdat de tas gericht is op professioneel gebruik zijn de diverse vakken en de bevestiging voor een statief hierop aangepast. Zo is het mogelijk om een professioneel videostatief aan de tas te bevestigen en zijn de vakken aan de zijkant en bovenkant extra groot zodat er meer dan genoeg ruimte is voor kabels en andere accessoires.

Degelijk

Een F-Stop tas zou geen F-Stop tas zijn als deze niet was gemaakt van extreem stevig en duurzaam materiaal. De rugzijde en de heup- en schouderbanden van de Shinn zijn gemaakt van Jersey gelamineerd EVA-materiaal voor een verhoogd draagcomfort. Dit comfort wordt verhoogd door de aanpasbare stabilisatieriemen waarmee u de rugzak stevig vastzet op uw rug.

D44574

Bijpassende accessoires