Canon

Canon

De Canon camera bestaat al sinds de jaren 30. Canon specialiseert zich zowel in compact camera's als in spiegelreflexcamera's. Momenteel produceert Canon drie verschillende series digitale fotocamera's; namelijk de EOS, Powershot en Ixus serie.


Canon camera's


EOS camera's en objectieven


EOS is een in 1987 begonnen serie analoge en digitale spiegelreflexcamera's (SLR). Vanaf 1995 begon Canon met de digitale modellen. Tegenwoordig bestaat de serie uit alleen nog maar digitale modellen, verdeeld over verschillende klasses.


Canon EOS camera's zijn geschikt voor objectieven met een EF-lensvatting. De topobjectieven van Canon worden aangeduid met een rode "L". De EF-S objectieven zijn alleen geschikt voor EOS modellen met een APS-C sensor. EF-lenzen kunnen wel gebruikt worden op EF-S camera's maar niet andersom.


Powershot en IXUS


De Powershot en de Ixus zijn twee compactcamera series die volgens de meest innovatieve technologie van Canon zijn ontwikkeld.


Als gemeenschappelijke noemer is wel te zeggen dat de Canon Powershot modellen allemaal over vooruitstrevende technologie beschikken. Compactheid en design zijn ondergeschikt aan gebruiksgemak, beeldkwaliteit en ergonomie.


De IXUS-lijn bestaat voornamelijk uit gestroomlijnde, moderne cameramodellen die gemakkelijk mee te nemen zijn in een jas- of broekzak. 


Canon accessoires


Naast de Canon camera's biedt deWinkel.nl ook vele Canon accessoires aan. Wij hebben hiervoor onder andere Canon flitsers, Canon objectieven in het assortment.

Waarom deWinkel.nl?

 Info-Europa Waarborg

 Scherpe prijzen

Fysieke winkel

14 dagen zichttermijn

Altijd verzekerd verzonden

Gratis verzending vanaf € 189,- (binnen Nederland)

Bepaal zelf waar u uw pakket afhaalt

Ruim assortiment

Professioneel advies

Beveiligd bestellen en betalen