Godox Witstro AD200
  • Godox Witstro AD200
  • Godox Witstro AD200
  • Godox Witstro AD200
  • Godox Witstro AD200

  Godox Witstro AD200

  € 399,00
  Of betaal in 3 termijnen, met 0% rente.
  Inclusief belasting
  Aantal
  Informeer naar levertijd

  Review: Gewoon geen beoordelingen
    Specialist op het gebied van fotografie

  Al meer 20 jaar gerenommeerde fotozaak met een fysieke winkel te Beilen.

    Persoonlijk advies

  Via chat, mail en/of telefoon.

  De Godox Witstro AD200 is een portable flitser met een hoge lichtopbrengst die gemakkelijk in jouw broekzak past. De twee verschillende flitskoppen en de hoge capaciteit professionele lithium-ion accu bieden je alle mogelijkheden voor het creëren van een breed scala aan lichteffecten. Het ingebouwde Godox 2.4G Wireless X System biedt volledige ondersteuning van TTL-functies. De AD200 pocketflitser maakt het voor jou een stuk eenvoudiger om de perfecte opname te maken. Je kunt eenvoudig de correcte flitsbelichting verkrijgen, zelfs in de meest complexe en veranderende lichtomstandigheden.

  Krachtige flitser met twee flitskoppenDe Godox AD200 heeft een flitsvermogen van 200Ws en richtgetal van 60 op ISO100 met de standaard AD-S2 reflector op 28mm en een richtgetal van 52 op ISO100 op 35mm. Bovendien heeft een flitser een stabiele kleurtemperatuur van 5600K over het gehele vermogensbereik. De flitser is zeer veelzijdig inzetbaar. Gebruik de barebulb flitskop met optionele accessoires voor het verkrijgen van verschillende lichteffecten of gebruik de speedlight flitskop om de AD200 in te zetten als normale off-camera reportageflitser. 

  Ingebouwd Godox 2.4G Wireless X SystemOptische en 2.4Ghz draadloze mogelijkheden zorgen voor een naadloze integratie in een compleet flitssysteem. Het ingebouwde Godox 2.4G Wireless X System maakt het mogelijk om de flitser aan te sturen door middel van de X1-serie triggers voor onder ander Canon, Nikon en Sony. Bedien TTL-functies, stelt het flitsvermogen in, schakel de geluidssignalen aan of uit en je kunt natuurlijk de AD200 op afstand triggeren. Er is een 3.5mm PC-sync poort aanwezig wat nog meer mogelijkheden biedt voor het triggeren van de Godox AD200.

  Hoge capaciteit lithium-ion accuDe Godox AD200 wordt gevoed door middel van een hoge capaciteit professionele lithium-ion accu met een capaciteit van 2900mAh. De accu is goed voor 500 flitsen op vol vermogen bij een recycle-tijd van 0.01-2 seconden. De accu is snel weer op te laden in de meegeleverde oplader.

  Kenmerken - Twee flitskoppen; barebulb en speedlight

  \t- Hoge lichtopbrengst van 200Ws

  \t- Licht en compact ontwerp

  \t- Godox 2.4G Wireless X System

  \t- Hoge capaciteit lithium-ion accu van 2900mAh

  \t- Tot 500 keer flitsen op vol vermogen

  \t- Wireless en optische slave functie

  \t- High Speed Sync tot 1/8000s

  Meegeleverde accessoires - Barebulb flitskop

  \t- Speedlight flitskop

  \t- Accu

  \t- Oplader

  \t- Opbergtas

  \t- Bracket basis

  \t- Gebruiksaanwijzing


  video
  D128472 6952344211069

  Specifieke referenties

  Sinds 1993 produceert Godox toonaangevende verlichtingsapparatuur en zijn zij pionier op het gebied van flitssystemen. De laatste jaren is Godox uitgegroeid tot het merk waar andere merken zich aan meten als het gaat om onder andere universele camera triggers, accu's en flitsers. De Nederlandse importeur zit gevestigd in Beilen, waar wij ook onze winkel hebben. Dit maakt dat wij Godox snel en eenvoudig door de hele Benelux kunnen leveren.

  Contacteer ons

  optioneel