Godox AD600 AC Power Adapter
  • Godox AD600 AC Power Adapter
  • Godox AD600 AC Power Adapter
  • Godox AD600 AC Power Adapter
  • Godox AD600 AC Power Adapter
  • Godox AD600 AC Power Adapter

  Godox AD600 AC Power Adapter

  €138.99
  Of betaal in 3 termijnen, met 0% rente.
  VAT included
  Quantity
  Direct leverbaar

    +20 years of Photography experience

  Renowned photo shop with a physical store in Beilen for more than 20 years

    Personal advice

  Via chat, mail and/or telephone.

  Titel De Godox Witstro AD600 flitskop is de ultieme draagbare oplossing voor studiokwaliteit flitslicht op locatie zonder gedoe met netsnoeren en stroomgeneratoren. Maar soms wilt u de flitskoppen ook in de studio inzetten en hier biedt de Godox AD600 AC Power Adapter uitkomst. Verwijder de power pack van de flitskop en bevestig hiervoor in de plaats de AC-adapter. U kunt de flitskop nu van stroom voorzien via het lichtnet. Een mooie bijkomstigheid is dat de netstroomadapter zorgt voor een snellere recycletijd bij flitsen op vol vermogen.
  De AC-adapter heeft een ingebouwde temperatuurgestuurde ventilator die automatisch in- en uitschakelt. Hierdoor blijft de adapter koel, zelfs onder zware belasting. Met de grote rode tuimelschakelaar op de achterzijde kunt u de lamp aan- en uitdoen.
  D124442

  Specific References

  Sinds 1993 produceert Godox toonaangevende verlichtingsapparatuur en zijn zij pionier op het gebied van flitssystemen. De laatste jaren is Godox uitgegroeid tot het merk waar andere merken zich aan meten als het gaat om onder andere universele camera triggers, accu's en flitsers. De Nederlandse importeur zit gevestigd in Beilen, waar wij ook onze winkel hebben. Dit maakt dat wij Godox snel en eenvoudig door de hele Benelux kunnen leveren.

  Contact us

  optional