Godox Barndoor Kit AD200
  • Godox Barndoor Kit AD200
  • Godox Barndoor Kit AD200
  • Godox Barndoor Kit AD200
  • Godox Barndoor Kit AD200
  • Godox Barndoor Kit AD200

  Godox Barndoor Kit AD200

  €39.95
  VAT included
  Quantity
  Direct leverbaar

  Rating: No customer reviews for the moment.
    +20 years of Photography experience

  Renowned photo shop with a physical store in Beilen for more than 20 years

    Personal advice

  Via chat, mail and/or telephone.

  De Godox BD-07 is een barndoor kit bestaande uit een kleppenset, vier kleurenfilters en een honeycomb grid. Deze kit is ontworpen voor gebruik op de Godox Witstro AD200 flitser. De kleppenset wordt aan de flitskop bevestigd en werkt zo als een lichtregelaar. Door de vier kleppen meer of minder naar buiten te klappen kun je de lichtbundel precies zo \"sturen\"" zoals jij dat wilt. De vier kleurfilters kun je gebruiken voor het creëren van speciale lichteffecten.

  - Kleppenset ontworpen om het licht van de flitser te kunnen \""sturen\"" - Inclusief vier kleurenfilters voor het creëren van speciale lichteffecten - Verwijderbare honeycomb grid"
  D131782 6952344211175

  Specific References

  Sinds 1993 produceert Godox toonaangevende verlichtingsapparatuur en zijn zij pionier op het gebied van flitssystemen. De laatste jaren is Godox uitgegroeid tot het merk waar andere merken zich aan meten als het gaat om onder andere universele camera triggers, accu's en flitsers. De Nederlandse importeur zit gevestigd in Beilen, waar wij ook onze winkel hebben. Dit maakt dat wij Godox snel en eenvoudig door de hele Benelux kunnen leveren.

  Contact us

  optional