Godox AD200 Accessoire kit
  • Godox AD200 Accessoire kit

  Godox AD200 Accessoire kit

  €79.95
  VAT included
  Quantity
  Direct leverbaar

  Rating: No customer reviews for the moment.
    +20 years of Photography experience

  Renowned photo shop with a physical store in Beilen for more than 20 years

    Personal advice

  Via chat, mail and/or telephone.

  Met de Godox AD200 Accessoire kit heb je een complete uitrusting voor je Godox AD200 flitser in huis. De set bestaat uit een softbox met grid, een reflector, een reflector kit met kleurfilters en grid en een beschermkap voor je flitsbuis van de AD200.
  Godox Witstro Multifunctional Softbox 480mm Deze softbox met een diameter van 480mm wordt geleverd met een honingraatgrid zodat je het flitslicht beter kunt richten. De binnenkant is bekleed met zilver reflecterend materiaal wat zorgt voor een hoge lichtopbrengst en goede reflectie.
  Godox Wistro Reflector Met de reflector in deze kit bundel je het licht en kun je het beter richten. De relfector is eenvoudig te bevestigen.
  Godox Wistro Flash Color Grid Reflector kit Met deze set haal je nog meer uit je flitser. Verhoog het contrast met de grid of geef het licht een kleur. Er worden vier kleurenfilters meegeleverd; geel, rood, groen en blauw. De set is compact en licht van gewicht, waardoor je het gemakkelijk meeneemt in je fototas.
  Godox Witstro Protection Cap Dit metalen beschermkapje beschermt je flitsbuis tegen beschadigingen tijdens het transport van je flitser.
  Kenmerken - Complete kit voor de Godox AD200 flitser - Softbox bekleed met zilver reflecterend materiaal - Inclusief honingraatgrid - Reflector om licht beter te bundelen en richten - Kleurenfilters om je licht een kleur te geven - Beschermkap tegen beschadigingen aan flitsbuis
  D145451 8718485904776

  Specific References

  Sinds 1993 produceert Godox toonaangevende verlichtingsapparatuur en zijn zij pionier op het gebied van flitssystemen. De laatste jaren is Godox uitgegroeid tot het merk waar andere merken zich aan meten als het gaat om onder andere universele camera triggers, accu's en flitsers. De Nederlandse importeur zit gevestigd in Beilen, waar wij ook onze winkel hebben. Dit maakt dat wij Godox snel en eenvoudig door de hele Benelux kunnen leveren.

  Contact us

  optional