Godox Studio Accessoire Set Olympus/Panasonic
  • Godox Studio Accessoire Set Olympus/Panasonic
  • Godox Studio Accessoire Set Olympus/Panasonic
  • Godox Studio Accessoire Set Olympus/Panasonic
  • Godox Studio Accessoire Set Olympus/Panasonic
  • Godox Studio Accessoire Set Olympus/Panasonic

  Godox Studio Accessoire Set Olympus/Panasonic

  €249.00
  Of betaal in 3 termijnen, met 0% rente.
  VAT included
  Quantity
  Direct leverbaar

  Rating: No customer reviews for the moment.
    +20 years of Photography experience

  Renowned photo shop with a physical store in Beilen for more than 20 years

    Personal advice

  Via chat, mail and/or telephone.

  De Godox Studio Accessoire set Olympus/Panasonic is een studio accessoire set voor Olympus/Panasonic bestaande uit een transmitter, snoot met honey comb, een beautydish en een honey comb grid. Met deze kit heb je meteen een goede basis voor het fotograferen met een studio flitskop!
  Godox X Pro-O transmitter De Godox X Pro-O transmitter is een veelzijdige trigger voor het aansturen van Godox reportageflitsers en studioflitsers met het ingebouwde draadloze Wireless X-systeem. Daarnaast kun je ook originele Olympus/Panasonic flitsers aansturen wanneer je deze gebruikt in combinatie met een Godox X1 receiver. De transmitter heeft een werkbereik van circa 100 meter en bevestig je direct op de hotshoe van je Olympus/Panasonic camera. Naast ondersteuning voor E-TTL II biedt de Godox X Pro ook de mogelijkheid om deze handmatig in te stellen. 
  Godox SN01 Snoot De Godox SN01 Snoot gebruik je als effectlicht in je studio. Snoots worden vaak ingezet als bijvoorbeeld haarlicht bij portretfotografie, of als achtergrondlicht bij portret-, product- of foodfotografie.
  Godox BDR-W550 Beauty Dish Reflector Met de Godox BDR-W550 Beauty Dish Reflector heb je een prachtige accessoire in handen. De beauty dish geeft nagenoeg schaduwvrij licht, wat zeer geschikt is voor portret- en beautyfotografie of figuurstudies. De BDR-W550 reflector heeft een witte binnenzijde voor egaal zacht licht en dankzij de Bowens mount is deze op elke studioflitser te gebruiken die een Bowens S-vatting heeft. De BDR-W550 reflector wordt geleverd met een kunststof diffusiedoek met elastiek.
  Godox BDR-C550 Honey Comb Grid De BDR-C550 Honey Comb grid versmalt de verspreiding van het licht van een lamp. Gebruik deze grids op de compatibele reflectors om dramatische highlights toe te voegen aan bijvoorbeeld achtergronden. Een grid vermindert ook het contrast tussen schaduwen en hooglichten. De BDR-C550 heeft een diameter van 55cm en een dikte van 15mm. Kenmerken Ondersteuning voor E-TTL II en handmatige bediening High Speed Sync, zoomcontrole en flash exposure lock 16 groepen en 32 kanalen voor draadloze bediening en triggering Elf door de gebruiker aanpasbare functies Werkbereik van circa 100 meter Werkt in de 2.4GHz frequentieband Aluminium snoot met honeycomb grid Beauty dish met diameter van 55cm en witte binnenkant Honey comb grid met diameter van 55cm
  D148451 8718485906688

  Specific References

  Sinds 1993 produceert Godox toonaangevende verlichtingsapparatuur en zijn zij pionier op het gebied van flitssystemen. De laatste jaren is Godox uitgegroeid tot het merk waar andere merken zich aan meten als het gaat om onder andere universele camera triggers, accu's en flitsers. De Nederlandse importeur zit gevestigd in Beilen, waar wij ook onze winkel hebben. Dit maakt dat wij Godox snel en eenvoudig door de hele Benelux kunnen leveren.

  Contact us

  optional