Guide Warmtebeeld Voorzetkijker TA450
  • Guide Warmtebeeld Voorzetkijker TA450
  • Guide Warmtebeeld Voorzetkijker TA450
  • Guide Warmtebeeld Voorzetkijker TA450
  • Guide Warmtebeeld Voorzetkijker TA450

  Guide Warmtebeeld Voorzetkijker TA450

  € 3.199,00
  Of betaal in 3 termijnen, met 0% rente.
  Inclusief belasting
  Aantal
  Direct leverbaar

  Review: Gewoon geen beoordelingen
    Specialist op het gebied van fotografie

  Al meer 20 jaar gerenommeerde fotozaak met een fysieke winkel te Beilen.

    Persoonlijk advies

  Via chat, mail en/of telefoon.

  De Guide TA450 is een warmtebeeld voorzetkijker met OLED-display. Met de TA450 kunt u uw optische richtkijker van bijvoorbeeld Vortex of Swarovski veranderen in een warmtebeeld-richtkijker. De voorzetkijker is compact, weegt slechts 450 gram en is eenvoudig aan uw richtkijker te vast te maken met behulp van een optioneel verkrijgbare adapterring. Bij het apparaat ontvangt u standaard een losse oculairdop, zodat u de camera ook gewoon in uw hand kunt gebruiken voor algemene observaties (dus niet op een wapen).

  Richten en positioneren
  Om te richten maakt u gebruik van het dradenkruis dat op uw eigen richtkijker zit. De TA450 is niet voorzien van een dradenkruis of laserpointer. Dit betekent dus ook dat u de voorzet niet apart hoeft in te schieten. U plaatst de TA450 met de adapterring voor uw richtkijker. U kijkt en richt vervolgens met uw eigen richtkijker, maar nu ziet u dus thermisch beeld.

  Kleurpalletten en scene-modus
  U kunt vier thermische kleurenpalletten selecteren: White Hot, Black Hot, Red Hot en Green Hot. U kunt ook het contrast van de omgeving naar eigen voorkeur aanpassen. Ook kunt u een scene-modus selecteren die het best bij de situatie past: bos, sneeuw, woestijn en stad (forest, snow, desert, city mode). Het beeld wordt dan automatisch aangepast op de omgeving. Met de unieke Hot Track-functie kunt u daarnaast het warmste object in beeld met een indicator laten 'aanwijzen'. Hiermee kunt u bijvoorbeeld eenvoudig bewegende dieren volgen.

  Bevestigen aan uw richtkijker
  Om de warmtebeeldcamera aan uw richtkijker vast te maken is een adapterring vereist. Deze vindt u bij de optionele accessoires en zijn er voor optische richtkijkers met een buitendiameter van 38 tot en met 64mm. U schroeft de thermische clip-on vast in de adapterring en bevestigt deze vervolgens veilig aan uw richtkijker. Omdat u door uw optische richtkijker op een digitale display kijkt, is de TA450 met name aanbevolen voor richtkijkers met een optische vergroting tot circa 5x.

  Toepassing Guide TA450

  De voorzetkijker is geschikt voor iedere jager/schutter die thermisch beeld aan zijn richtkijker wil toevoegen. Met behulp van de TA450 verandert u uw optische richtkijker namelijk in een thermische richtkijker. U kunt de TA450 niet individueel als richt-optiek gebruiken, want de warmtebeeldcamera zelf is niet voorzien van een dradenkruis. Voor het richten en schieten maakt u dan ook gebruik van het dradenkruis van uw richtkijker.

  Middels de meegeleverde oculairdop kunt u de TA450 ook handheld gebruiken en er met uw oog doorheen kijken. Met twee CR123A-batterijen (niet inbegrepen) kunt u het apparaat tot wel 3,5 uur gebruiken.
   

  Kies de juiste adapterring voor uw scope bij de optionele accessoires.

   

  Mocht u problemen ervaren met of vragen hebben over de Guide Warmtebeeld Voorzetkijker TA450, dan kunt u bij ons terecht. Doordat de leverancier van Guide zich ook in het noorden van Nederland bevindt kunnen wij u snel van dienst zijn.
  Guide
  503141 8718127097101

  Specifieke referenties

  Contacteer ons

  optioneel