Wij versturen bijna alle pakketten met PostNL. Voor landen buiten Nederland zal dit met partners van PostNL bij u aangeboden worden. Het kan voorkomen dat er voor een andere vervoerder gekozen wordt.

Normaal gesproken arriveert een pakket binnen 1 werkdag (90%) nadat de zending bij ons de deur is uitgegaan. Is het pakket na 4 werkdagen nog niet ontvangen (nadat u van ons een track en trace code hebt ontvangen), dan raden wij aan contact met ons op te nemen.

Bezorgen op pakketlocatie

Met het bezorgen op pakketlocatie bepaalt je zelf waar en wanneer u uw bestelling ophaalt. Je kan kiezen uit één van de 1.700 winkellocaties aangesloten bij PakjeGemak van PostNL.

Ruime openingstijden

PakjeGemak locaties kennen ruime openingstijden. Zo zijn op koopavonden ruim 600 locaties tot 20:00 uur of later open. Op zaterdagen zijn ongeveer 1.600 locaties geopend.

Hoe werkt het?

Je kiest bij het kiezen voor een bezorgmethode voor Afhalen op pakketlocatie. Vervolgens kan je jouw favoriete pakketlocatie selecteren. Op dit moment kan je kiezen voor de pakketpunten van PostNL in Nederland. Andere landen behoren momenteel nog niet tot de mogelijkheid. De kosten zijn gelijk aan die van de pakketdienst.

Verzendkosten

 iDeal / Vooruitbetaling
Nederland (boven €50,-)gratis
Nederland (tot €50,-)€ 4,95
België (boven €50,-)gratis
België (tot €50,-)€ 9,95
Europa *€ 9,95
WereldwijdOp aanvraag

Zone indeling

Voor Europa gelden twee zones. Voor elk zijn de verzendkosten € 9,95.

Europa zone 1

België, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en de Kanaaleilanden), Zweden.

Europa zone 2

Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, de Kanaaleilanden, Kosovo, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland, Zwitserland.

Wereldwijd

Alle overige landen (incl. Rusland).

Track & Trace

Op het moment dat je bestelling wordt verzonden, ontvang je van ons per email een "Track en Trace code". Met deze code is het pakket op www.tracktrace.nl te volgen. Past de bestelling in een envelop en is het van geringe waarde, dan kan het zijn dat je geen Track&Trace code ontvangt. 

Wat als er niemand thuis is?

Als het pakketje bij u wordt aangeboden en er is niemand thuis, dan laat de bezorger een briefje achter. Hierop staat aangegeven of het pakket nogmaals wordt aangeboden of dat u het kunt afhalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor.

Houd er rekening mee dat wanneer u het pakket op het postkantoor afhaalt, u zich moet kunnen legitimeren.

Wat als het pakket zoek raakt?

Als het pakket tijdens het verzendproces zoekraakt, dan is dat uiteraard ons probleem. Wij zullen u na constatering hiervan u een nieuwe zending doen toekomen.

Wat als uw bestelling beschadigd arriveert?

DeWinkel garandeert dat uw pakket in goede orde arriveert. Mocht een pakket bij ontvangst beschadigd blijken te zijn, meld dit dan onmiddellijk aan ons. Wij zullen dit zo spoedig mogelijk in orde brengen.

Levering vanuit externe leveranciers

Wanneer een product niet direct bij ons op voorraad is, kunnen wij voor dropshipping kiezen. De bestelling wordt dan rechtstreeks van de leverancier naar jou verstuurd. Hierbij wordt soms gebruik gemaakt door andere bezorgers dan de voor ons gebruikelijke PostNL. De verzendkosten hiervoor zijn niet anders dan bij versturen vanuit ons eigen magazijn. Indien beschikbaar zullen we je zo spoedig mogelijk een track&trace code sturen.

Retouren

Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen veertien (14) werkdagen na ontvangst aan VerrekijkerShop te retourneren. U vraagt hiervoor eerst een retourzending aan.

Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien het product ongebruikt en onbeschadigd is. Daarnaast dient de verpakking onbeschadigd te zijn. Sommige producten kunnen om hygienische redenen niet geruild worden.

De kosten voor verzendingen zijn voor uzelf.

Voorwaarden retourneren

Voorwaarden hiervoor zijn:

 • Het product dient ongebruikt te zijn en in staat van aankoop te verkeren;
 • De retourzending moet voorzien zijn van de originele aankoopfactuur en garantiekaart;
 • Het retourpakket dient voldoende gefrankeerd te worden;
 • Het is aanbevolen om uw pakket verzekerd en aangetekend te versturen, verzending is voor eigen risico;
 • Het product dient degelijk verpakt te worden;
 • U dient het op de website een retouraanvraag te doen en te wachten op een bevestiging.

Uitzonderingen

De volgende artikelen kunnen niet geruild worden:

 1. Software waarvan de verzegeling verbroken is of de verpakking geopend.
 2. Verbruiksartikelen zoals beschermfolie of reinigingsvloeistof.
 3. Artikelen die om hygienische redenen niet geruild kunnen worden zoals oordopjes, headsets, hoofdtelefoons.
 4. Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.
 5. Afgesloten abonnementen, al dan niet in combinatie met hardware.