December acties: 5% korting op Falcon Eyes, Saramonic, StudioKing, Miops, Rolux, Linkstar en Boya
×
  AGM Wolverine-4 Nachtrichtkijker 4x110mm Gen 2+
  • AGM Wolverine-4 Nachtrichtkijker 4x110mm Gen 2+
  • AGM Wolverine-4 Nachtrichtkijker 4x110mm Gen 2+
  • AGM Wolverine-4 Nachtrichtkijker 4x110mm Gen 2+
  • AGM Wolverine-4 Nachtrichtkijker 4x110mm Gen 2+

  AGM Wolverine-4 Nachtrichtkijker 4x110mm Gen 2+

  € 2.299,00
  Of betaal in 3 termijnen, met 0% rente.
  Inclusief belasting
    Specialist op het gebied van fotografie

  Al meer 20 jaar gerenommeerde fotozaak met een fysieke winkel te Beilen.

    Persoonlijk advies

  Via chat, mail en/of telefoon.

  De AGM Wolverine-4 is een traditionele, high-end nachtrichtkijker met een Generatie 2+ beeldbuis. Het apparaat is een geschikt hulpmiddel om 's nachts met uiterste precisie te kunnen richten en schieten. De kijker heeft een 4x optische vergroting, een groot 110mm objectief en wordt standaard geleverd met een krachtige LED-infraroodstraler (850nm) en quick-release Weaver/Picatinny montage.

  Oerdegelijke behuizing

  De behuizing bestaat uit één deel robuust aluminium dat ook gebruikt wordt als legering voor vliegtuigen. Als u de Wolverine-4 vasthoudt voelt u de kwaliteit. Het apparaat is bestand tegen water, nevel en stof. Dit maakt de nachtrichtkijker geschikt voor de meest extreme weerstypen.

  Mil-Dot dradenkruis

  De nachtrichtkijker is voorzien van een verlicht Mil-Dot dradenkruis. Dit helpt u onder andere bij het schatten van afstand en de windcorrectie. U kunt de helderheid van het dradenkruis handmatig regelen. De nachtrichtkijker heeft een klikwaarde van 1/4 MOA (op 100m) en een breedte/hoogteverstelling van circa. 60 MOA.

  Infraroodstraler

  De AGM Wolverine-4 wordt standaard geleverd met een afneembare 850nm infraroodstraler, zodat u ook kunt richten en schieten wanneer er geen enkel restlicht aanwezig is. Het voordeel van 850nm IR is dat u maximaal vermogen heeft - kijkafstand tot maar liefst 1 kilometer - maar de infraroodgloed is wel zichtbaar wanneer er op korte afstand direct in de IR-bron wordt gekeken. U kunt de straalhoek aanpassen van 4 (focus) tot 35 graden (flood). De infraroodstraler bevestigt u aan de Picatinny siderail van de nachtrichtkijker.

  Wanneer u liever een 940nm infraroodstraler wilt gebruiken is de AGM Sioux940 optioneel verkrijgbaar. Een 940nm IR heeft een onzichtbare gloed, maar zorgt ook voor een minder grote kijkafstand vergeleken met de meegeleverde 850nm IR.

  Hoe bevestig ik de nachtrichtkijker aan mijn wapen?

  Bij deze nachtrichtkijker ontvangt u een quick-release Weaver/Picatinny montage. Hiermee kunt u de kijker bevestigen op ieder geweer met een Weaver/Picatinny-rail. Als uw wapen een andere montagerail heeft - bijvoorbeeld Blaser - dan heeft u een adapter nodig. Voor een Blaser heeft u dan bijvoorbeeld een Picatinny-naar-Blaser adapter nodig die u bij diverse (web)winkels kunt aanschaffen.

  Toepassing AGM Wolverine-4 Nachtrichtkijker

  De Wolverine-4 is een robuuste en geavanceerde nachtrichtkijker met een scherpe prijs/kwaliteit-verhouding. Met een hoogwaardige Gen 2+ beeldbuis en een grote 110mm lens levert de kijker een hoge lichtoprengst. In combinatie met de 4x optische vergroting maakt dit de nachtrichtkijker erg geschikt voor korte en middellange afstanden, juist in de donkerste nachten. De AGM Wolverine-4 is een effectief hulpmiddel bij bijvoorbeeld airsoft, paintball, de jacht en schietsport. Maar ook als low-cost tactical richtoptiek is de Wolverine-4 een geschikte oplossing.

  Omdat deze kijker voorzien is van een restlicht-versterkende beeldbuis kunt u het apparaat niet overdag gebruiken.

  Overige highlights

  • Stelt scherp van 10 meter
  • Instelbare dioptrie: -5 tot +5
  • Oerdegelijke behuizing uit één stuk aluminium
  • Volledig multi-coated objectief (110mm) met hoge lichtopbrengst
  • Water-, nevel- en stofdicht
  • Infraroodstraler is afneembaar, uitschakelbaar en in straalhoek instelbaar
  • Gebruiksduur tot wel 50 uur met slechts één CR123A batterij

  AGM artikel: 15WOL422153021i

  Mocht u problemen ervaren met of vragen hebben over de AGM Wolverine-4 Nachtrichtkijker 4x110mm Gen 2+, dan kunt u bij ons terecht. Doordat de leverancier van AGM zich ook in het noorden van Nederland bevindt kunnen wij u snel van dienst zijn.
  AGM
  121030

  Specifieke referenties

  Je bent misschien ook geïnteresseerd in