Godox SL60W Trio kit - Video Light

  € 748,99
  Of betaal in 3 termijnen, met 0% rente.
  Inclusief belasting
  Aantal
  Informeer naar levertijd

    Specialist op het gebied van fotografie

  Al meer 20 jaar gerenommeerde fotozaak met een fysieke winkel te Beilen.

    Persoonlijk advies

  Via chat, mail en/of telefoon.

  De Godox SL60W LED videolamp Trio Kit is een veelzijdige continu lichtset die bestaat uit drie SL60W LED videolampen, drie lampstatieven en drie softboxen van zestig bij zestig centimeter met grid. De SL60W videolampen bieden en hoge helderheid en zijn een krachtige, maar stabiele lichtbron met een vaste kleurtemperatuur van 5600K. Deze continu-lichtbronnen zijn een geweldig middel voor het opnemen van video's, journalistiek en reportages. De beide lampen beschikken over een energiezuinige 60 Watt LED en hebben een goede bescherming tegen oververhitting ingebouwd.
  Vol vermogen en slimme opties
  De helderheid van de lampen is in te stellen van tien procent tot vol vermogen. Op vol vermogen bieden de SL60W op een meter afstand van het onderwerp een helderheid van wel 4100 Lux. Het aanpassen van de helderheid kan met de knoppen op de achterkant van de Godox SL60W LED videolampen, maar ook met behulp van de meegeleverde afstandsbediening. Deze handige RC-A5 afstandsbediening heeft een bereik van wel twintig meter. Doordat je de optie hebt om de lamp in één van de zestien verschillende kanalen en zes groepen in te delen, is het mogelijk om meerdere lampen van dit type te groeperen en de intensiteit per groep aan te passen. 
  Voor vele doeleinden inzetbaar
  Het display op de achterzijde laat duidelijk de meest actuele instellingen zien. Bovendien worden de laatst gebruikte instellingen automatisch opgeslagen door de SL60W. De veelzijdigheid van de lampen wordt mede-mogelijk gemaakt door de Bowens-S bajonetvatting waardoor het mogelijk is om allerlei lichtvervormers op de lampen te bevestigen. Ook is er een parapluhouder aanwezig. Onder het tabblad \"Accessoires\"" vind je niet alleen lichtvervormers
  D13458

  Specifieke referenties

  Sinds 1993 produceert Godox toonaangevende verlichtingsapparatuur en zijn zij pionier op het gebied van flitssystemen. De laatste jaren is Godox uitgegroeid tot het merk waar andere merken zich aan meten als het gaat om onder andere universele camera triggers, accu's en flitsers. De Nederlandse importeur zit gevestigd in Beilen, waar wij ook onze winkel hebben. Dit maakt dat wij Godox snel en eenvoudig door de hele Benelux kunnen leveren.

  Contacteer ons

  optioneel