Tamron 17-28mm F/2.8 Di III RXD Sony FE

  € 988,42
  Of betaal in 3 termijnen, met 0% rente.
  Inclusief belasting

  Enkele eigenschappen van de Tamron 17-28mm F/2.8 Di III RXD Sony FE:
  Diafragma is 2.8 F/
  Scherpstelafstand is 19 cm
  Filtermaat is 67 mm
  Gewicht is 420 gram
  Min Brandpuntsafstand is 17 mm
  Max brandpuntsafstand is 28 mm
  lensvatting is Sony FE

  Aantal
  2-4 werkdagen

    Specialist op het gebied van fotografie

  Al meer 20 jaar gerenommeerde fotozaak met een fysieke winkel te Beilen.

    Persoonlijk advies

  Via chat, mail en/of telefoon.

  Dit ultra-groothoek zoomobjectief levert superieure optische prestaties met een uitstekende beeldkwaliteit). Dit is alleen mogelijk door een hoge lichtsterkte, afgeronde diafragmabladen en dankzij een nieuw optisch systeem dat speciaal ontworpen is voor de Sony mirrorless camera's. De Tamron 17-28mm stimuleert expressieve en creatieve fotografie in een veelheid aan scenario’s, mede dankzij een unieke minimale scherpstelafstand van slechts 19 cm in de groothoekstand en 26 cm in de tele-stand. De totale lengte verandert niet bij het inzoomen of tijdens het scherpstellen, waardoor een stabiele, goed gebalanceerde werking en uitstekende draagbaarheid wordt gecreëerd. Bovendien heeft de Tamron 17-28mm een filtermaat van slechts 67 mm, wat zeer klein is voor een ultra-groothoek zoomobjectief. De bruikbaarheid en veelzijdigheid die inherent zijn aan compacte Full-Frame mirrorless camera's, wordt versterkt door de compacte lengte en het geringe gewicht van de Tamron 17-28mm, deze bedragen namelijk slechts 99 mm en 420 gram. De Tamron 17-28mm Di III RXD is voorzien van een geheel nieuw door Tamron ontworpen snel en nauwkeurig AF-systeem. De RXD (Rapid eXtra-silent stepping Drive) levert de perfecte balans tussen snelheid en stille werking, hierdoor is het perfect voor zowel video- als foto-opnamen. De behuizing heeft een vochtbestendige constructie die essentieel is voor het fotograferen onder slechte omstandigheden, plus een hydrofobe fluorine lenscoating die zeer goed bestand is tegen vocht, vingerafdrukken en vuil. De Tamron 17-28mm Di III RXD komt volledig overeen met de verschillende Sony camera-specifieke functies, zoals de in-camera lenscorrectie en Direct Manual Focus (DMF), Fast Hybrid AF en Eye AF. Hierdoor profiteert deze nieuwe professionele ultra groothoek zoom volledig van de geavanceerde camerafuncties, die zorgen voor een optimale gebruikerservaring.
  7917285

  Datasheet

  Diafragma
  2.8 F/
  Scherpstelafstand
  19 cm
  Filtermaat
  67 mm
  Gewicht
  420 gram
  Min Brandpuntsafstand
  17 mm
  Max brandpuntsafstand
  28 mm
  lensvatting
  Sony FE

  Specifieke referenties

  In de markt van verwisselbare cameraobjectieven staat Tamron algemeen bekend om onze uiterst krachtige zoom- en macro-objectieven. Vanuit hun drijfveer om onderwerpen in beeld te brengen met de nieuwste technologieën heeft Tamron altijd al bijzonder innovatieve producten aangeboden. Tamron rekent ook op zijn superieure technologische competenties op het gebied van optica voor de ontwikkeling en commercialisering van hoogwaardige producten in nieuwe domeinen, met onder meer objectieven voor bewakingscamera's en in voertuigen gemonteerde camera's. Op die manier draagt Tamron bij tot de vooruitgang in diverse sectoren.

  Contacteer ons

  optioneel

  Het diafragma is de mechanische opening van een lens/objectief. Met deze opening bepaald u hoeveel icht er door de lens op de sensor van uw camera valt. Hoe groter deze opening, des te meer licht valt er dus door de camera. Ook creëert u hiermee scherptediepte en kunt u dus een object scheiden van zijn achtergrond. Zo kunt u bij het maken van een portret de persoon de achtergrond vervagen.

  Elke lens/objectief heeft een minimale afstand nodig om scherp te stellen. Als de minimale scherpstelafstand 50 centimeter bedraagt, betekent dit dat wanneer het object verder dan 50cm van de camera verwijderd is, deze scherp kan zijn.
  Om de perfecte foto te maken kunt u gebruik maken van filters. Hiermee kunt u de blauwe lucht beter fotograferen, een kleurverloop in uw foto's toepassen, rivieren laten stilstaan en nog veel meer. Deze filters vindt u onder de categorie accessoires-filters.
  Erg belangrijk bij het kiezen van het juiste objectief is de compatibiliteit met uw camera. Zo past een lens van Canon alleen op een camera van Canon, tenzij er een verloopstuk tussen zit. In de titel van het product staat vaak de vatting vermeld. Let op dat er per merk diverse verschillende vattingen kunnen zijn. Wanneer er vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Graag helpen wij u bij het vinden van het juiste objectief.