Alles over camera's, lenzen, tassen, statieven en accessoires vindt u bij deWinkel.nl. Vanaf de instappers tot de topklasse voeren wij een breed assortiment. U kunt in onze fotozaak te Beilen (vanaf Hoogeveen goed bereikbaar via de A28) de verschillen komen bekijken, maar ook via internet kunnen wij u natuurlijk van een passend advies voorzien. Tevens kunt u hier gratis parkeren.

Met trots al meer dan 20 jaar een fysieke fotowinkel te Beilen

Wij leveren camera's, lenzen, tassen, statieven, en hebben een groot assortiment camera-accessoires. Naast deze producten reinigen we ook camera's, maken we pasfoto's en hebben een aantal fotoprinters staan waarop we tot het fotoformaat 110 breed af kunnen drukken. Internetwinkel Dewinkel.nl is meer dan 10 jaar geleden gestart door dhr Britstra, voor deze 10 jaar bestond de zaak al zonder internetsite.

Onze fysieke fotowinkel is te vinden aan de Brinkstraat 14 te Beilen. Graag voorzien wij u, uiteraard onder het genot van een kopje koffie, van een passend vrijblijvend advies. Mocht u vragen hebben of advies willen, aarzal dan niet om contact met ons op te nemen. Ons telefoonnummer is 0593 582 525.