Luna Optics LN-DM5-HRV Digitale Dag en Nachtkijker Gen 1
  • Luna Optics LN-DM5-HRV Digitale Dag en Nachtkijker Gen 1
  • Luna Optics LN-DM5-HRV Digitale Dag en Nachtkijker Gen 1
  • Luna Optics LN-DM5-HRV Digitale Dag en Nachtkijker Gen 1
  • Luna Optics LN-DM5-HRV Digitale Dag en Nachtkijker Gen 1
  • Luna Optics LN-DM5-HRV Digitale Dag en Nachtkijker Gen 1
  • Luna Optics LN-DM5-HRV Digitale Dag en Nachtkijker Gen 1

  Luna Optics LN-DM5-HRV Digitale Dag en Nachtkijker Gen 1

  € 298,99
  Of betaal in 3 termijnen, met 0% rente.
  Inclusief belasting
  Aantal
  Informeer naar levertijd

    Specialist op het gebied van fotografie

  Al meer 20 jaar gerenommeerde fotozaak met een fysieke winkel te Beilen.

    Persoonlijk advies

  Via chat, mail en/of telefoon.

  De Luna Optics LN-DM5-HRV is een Digitale Dag en Nachtkijker behorend tot de Gen 1 Nachtkijkers. Deze dag en nachtkijker is volledig digitaal en kan hierdoor zowel overdag als 's nachts gebruikt worden zonder dat de interne componenten zouden beschadigen door direct zonlicht. Een digitale dag en nachtkijker is minder gevoelig voor beschadiging dan een nachtkijker met chemische buis. De LN-DM5-HRV is de verbeterde versie van de LN-DM5 en beschikt net als de LN-DM5 over een 2x vergroting en heeft hij een detectie afstand van 300 meter bij optimale omstandigheden. Middels de interne infraroodschijnwerper kan in het donker objecten worden bekeken tot 100 meter.

  De interne resolutie is 2,5x hoger ten opzichte van het oude model, dus u krijgt een nog beter beeld. De beeldhoek is gelijk gebleven en deze is 9 graden. Overdag is het beeld in full color en bij nacht wordt dit automatisch omgezet naar zwart-wit beelden. Middels een draaiwiel is de helderheid van het beeld gemakkelijk aan te passen. Naast de eerdere genoemde verhoogde beeldkwaliteit heeft het vernieuwde model ook een video output waarmee u de beelden op een extern beeldscherm kunt bekijken of u kunt de beelden opnemen op een externe recorder.

  De waterbestendige body maakt het gebruik tijdens diverse weersomstandigheden mogelijk. De LN-DM5-HRV is zeer handzaam een weegt slechts 375 gram. Hij is robuust uitgevoerd met een rubberen body coating waardoor hij stevig in de hand ligt. Dankzij zijn 1/4 Inch statiefaansluiting is het ook mogelijk om de LN-DM5-HRV op een statief te plaatsen, mocht u voor langere tijd observaties willen uitvoeren. De draagtas is voorzien van een voorvak en ritssluiting zodat u de videokabel en reserve batterijen beschermt en makkelijk bij de LN-DM5-HRV kunt meenemen. 

  Toepassing LN-DM5-HRV

  De Luna Optics LN-DM5-HRV is een robuuste digitale dag en nachtkijker welke is uitgevoerd met een rubberen body coating. Deze dag en nachtkijker is ideaal om mee te nemen tijdens outdoor expedities of de jacht. Voor lang durende observaties kan de LN-DM5-HRV op een statief worden gemonteerd, door de video output kunnen indien gewenst de gemaakte beelden worden opgenomen.

  Highlight LN-DM5-HRV:

  • CCD Resolutie 640x480
  • Video recording resolution 762x504
  • Gevoeligheid: 0.03 lux
  • Maximale detectieafstand: 300m
  • Dioptrie instelling: +/- 5
  • IR Golflengte: 805nm LED15
  • IR Effectief bereik: 100m
  • Levensduur Batterij (zonder IR): 6 uur
  • Levensduur Batterij (met IR): 4 uur
  Mocht u problemen ervaren met of vragen hebben over de Luna Optics LN-DM5-HRV Digitale Dag en Nachtkijker Gen 1, dan kunt u hiervoor bij ons terecht. Doordat de leverancier van Luna Optics zich ook in het noorden van Nederland bevindt kunnen wij u snel van dienst zijn. Het volgende wordt meegeleverd bij dit product: 1x LN-DM5-HRV Monoculair;1x Videokabel;1x CR123A-batterij;1x Lensdoek;1x Draagtas;1x Full-color verpakking
  411306

  Specifieke referenties

  Contacteer ons

  optioneel