Linkstar Reflectiescherm 2 in 1 R-30GS Goud/Zilver 30 cm
  • Linkstar Reflectiescherm 2 in 1 R-30GS Goud/Zilver 30 cm

  Linkstar Reflectiescherm 2 in 1 R-30GS Goud/Zilver 30 cm

  € 9,94
  Inclusief belasting
  Aantal
  Direct leverbaar

    Specialist op het gebied van fotografie

  Al meer 20 jaar gerenommeerde fotozaak met een fysieke winkel te Beilen.

    Persoonlijk advies

  Via chat, mail en/of telefoon.

  Het Linkstar reflectiescherm 2 in 1 R-30GS wordt gebruikt om flits- of continulicht te weerkaatsen. Zo kunt u spelen met verschillende lichtinvallen en lichtinvullingen. De Linkstar R-30GS heeft een gouden en zilveren kant. De gouden kant geeft een "warm" effect, terwijl de zilveren kant een maximale weerkaatsing van het licht geeft. Voor het vastzetten van het reflectiescherm kunt u onder meer de optionele Linkstar klem SA-C1 gebruiken, zie: "Optionele Accessoires".

  Mocht u problemen ervaren met of vragen hebben over de Linkstar Reflectiescherm 2 in 1 R-30GS Goud/Zilver 30 cm, dan kunt u hiervoor bij ons terecht. Doordat de leverancier van Linkstar zich ook in het noorden van Nederland bevindt kunnen wij u snel van dienst zijn. Het volgende wordt meegeleverd bij dit product: 1 x Reflectiescherm; Opberghoes
  566330

  Specifieke referenties

  In slechts enkele jaren is Linkstar in Nederland gegroeid tot een volwaardig studiofotografie merk. Dankzij de goede prijs/kwaliteitsverhouding en het degelijke design met bijbehorende specificaties is het apparatuur van Linkstar goed inzetbaar voor professioneel gebruik. Ook voor beginners en bedrijven welke zelf productfoto's willen gaan maken heeft Linkstar oplossingen ontwikkeld. Zij bieden alles wat een fotograaf nodig heeft in zijn/haar fotostudio, afgezien van een camera en objectief. Enkele producten van hen zijn studioflitsers, achtergronden, reflectieschermen, triggersets, daglichtlampen en opnametafels. 

  Contacteer ons

  optioneel

  Je bent misschien ook geïnteresseerd in