Tamron SP 17-50mm F/2.8 Di II VC Canon EF-S

  € 516,05
  Of betaal in 3 termijnen, met 0% rente.
  Inclusief belasting

  Enkele eigenschappen van de Tamron SP 17-50mm F/2.8 Di II VC Canon EF-S:
  Diafragma is 2.8 F/
  Scherpstelafstand is 29 cm
  Filtermaat is 72 mm
  Gewicht is 570 gram
  Min Brandpuntsafstand is 17 mm
  Max brandpuntsafstand is 50 mm
  lensvatting is Canon

  Aantal
  2-4 werkdagen

    Specialist op het gebied van fotografie

  Al meer 20 jaar gerenommeerde fotozaak met een fysieke winkel te Beilen.

    Persoonlijk advies

  Via chat, mail en/of telefoon.

  Hoge lichtsterkte met beeldstabilisatie voor ultieme controle over de fotoMet een innovatief optisch ontwerp biedt dit compacte, lichte, topkwaliteit zoomobjectief (gelijk aan 26-78 mm) een groot diafragma van F/2.8 over het gehele brandpuntsbereik voor een maximale creatieve flexibiliteit. Tamron's VC vibratiecorrectie, het laatste nieuwe beeldstabilisatiesysteem met drie assen, staat garant voor haarscherpe beelden ook wanneer u uit de hand fotografeert. Drie samengestelde asferische lenselementen, speciaal LD-glas en BBAR-coatings zorgen voor een uitstekende correctie, natuurgetrouwe kleuren en het ontbreken van lichtvlekken. De kortste scherpstelafstand van 0,29 m biedt interessante mogelijkheden voor close-ups.
  7912201

  Datasheet

  Diafragma
  2.8 F/
  Scherpstelafstand
  29 cm
  Filtermaat
  72 mm
  Gewicht
  570 gram
  Min Brandpuntsafstand
  17 mm
  Max brandpuntsafstand
  50 mm
  lensvatting
  Canon

  Specifieke referenties

  In de markt van verwisselbare cameraobjectieven staat Tamron algemeen bekend om onze uiterst krachtige zoom- en macro-objectieven. Vanuit hun drijfveer om onderwerpen in beeld te brengen met de nieuwste technologieën heeft Tamron altijd al bijzonder innovatieve producten aangeboden. Tamron rekent ook op zijn superieure technologische competenties op het gebied van optica voor de ontwikkeling en commercialisering van hoogwaardige producten in nieuwe domeinen, met onder meer objectieven voor bewakingscamera's en in voertuigen gemonteerde camera's. Op die manier draagt Tamron bij tot de vooruitgang in diverse sectoren.

  Contacteer ons

  optioneel

  Het diafragma is de mechanische opening van een lens/objectief. Met deze opening bepaald u hoeveel icht er door de lens op de sensor van uw camera valt. Hoe groter deze opening, des te meer licht valt er dus door de camera. Ook creëert u hiermee scherptediepte en kunt u dus een object scheiden van zijn achtergrond. Zo kunt u bij het maken van een portret de persoon de achtergrond vervagen.

  Elke lens/objectief heeft een minimale afstand nodig om scherp te stellen. Als de minimale scherpstelafstand 50 centimeter bedraagt, betekent dit dat wanneer het object verder dan 50cm van de camera verwijderd is, deze scherp kan zijn.
  Om de perfecte foto te maken kunt u gebruik maken van filters. Hiermee kunt u de blauwe lucht beter fotograferen, een kleurverloop in uw foto's toepassen, rivieren laten stilstaan en nog veel meer. Deze filters vindt u onder de categorie accessoires-filters.
  Erg belangrijk bij het kiezen van het juiste objectief is de compatibiliteit met uw camera. Zo past een lens van Canon alleen op een camera van Canon, tenzij er een verloopstuk tussen zit. In de titel van het product staat vaak de vatting vermeld. Let op dat er per merk diverse verschillende vattingen kunnen zijn. Wanneer er vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Graag helpen wij u bij het vinden van het juiste objectief.