Falcon Eyes Bi-Color Mini LED Fresnel P-12 120W
  • Falcon Eyes Bi-Color Mini LED Fresnel P-12 120W
  • Falcon Eyes Bi-Color Mini LED Fresnel P-12 120W
  • Falcon Eyes Bi-Color Mini LED Fresnel P-12 120W
  • Falcon Eyes Bi-Color Mini LED Fresnel P-12 120W

  Falcon Eyes Bi-Color Mini LED Fresnel P-12 120W

  € 748,99
  Of betaal in 3 termijnen, met 0% rente.
  Inclusief belasting
    Specialist op het gebied van fotografie

  Al meer 20 jaar gerenommeerde fotozaak met een fysieke winkel te Beilen.

    Persoonlijk advies

  Via chat, mail en/of telefoon.

  De Falcon Eyes Mini LED Fresnel P-12 is een compacte, 120 Watt sterke fresnel LED-lamp die geschikt is voor gebruik tijdens iedere video- of fotoproductie waar een grote hoeveelheid licht nodig is. Dankzij 7 voorgeprogrammeerde thema-effecten is het bovendien mogelijk om bepaalde situaties levensecht na te bootsen.

  Het aanzienlijke vermogen van 120W wordt dankzij het fresnel-filter optimaal benut, waardoor er een mooie, sterke lichtbundel kan worden gecreëerd. Dankzij dit filter beschikt u tevens over het bereik en de lichtbundel van traditionele continuverlichting, maar dan zonder de warmte, omvang en het gewicht die traditionele verlichting of spotlights met zich mee brengen. De kleurtemperatuur van de lamp bedraagt standaard 5600K, dus daglicht. Daarbij kunt u vertrouwen op een CRI-waarde (kleurechtheid) van maar liefst 97, dankzij een speciale LED-chip die in de lamp geïntegreerd is. Middels de oranje draairing kunt u tevens de lichtspreiding aanpassen van 15° tot 60°. Het vermogen van de P-12 is traploos instelbaar.

  Op de control unit bevindt zich een V-mount-aansluiting, waardoor u de P-12 zowel in uw studio als op locatie kunt gebruiken. Aan de onderzijde van de verstelbare U-bracket bevindt zich een standaard spigotaansluiting, waardoor de lamp compatibel is met vrijwel ieder gangbaar lampstatief. De mini LED-fresnel is tevens voorzien van een Bowens-aansluiting, waaraan u diverse accessoires - zoals een softbox - kunt aansluiten. Deze is optioneel verkrijgbaar. Tenslotte beschikt de fresnel-lamp over een DMX-aansluiting, zodat u meerdere lampen centraal kunt aansturen. Bovengenoemde accessoires zijn allen optioneel verkrijgbaar.

  Special effects!

  De Falcon Eyes-lamp beschikt over een aantal ingebouwde modi, waarmee u maar liefst 7 speciale effecten kunt creëren om bepaalde situaties na te bootsen. Dit zijn achtereenvolgend: onweer, kaarslicht, tunnel, paparazzi, vuurwerk, snelle flits en langzame flits.

  Toepassing Falcon Eyes Mini LED Fresnel P-12 120W

  Vanwege zijn compacte omvang en grote vermogen is de lamp enorm handig voor gebruik tijdens bijvoorbeeld ENG-producties (producties op locatie), kleine studio’s en interviews. Maar ook bij newborn-shoots, waar baby’s geen last hebben van felle flitsen, is de P-12 een goede oplossing. Standaard werkt de LED-lamp op 230V, maar u kunt de lamp dus ook via optioneel verkrijgbare accu's gebruiken.

  Mocht u problemen ervaren met of vragen hebben over de Falcon Eyes Mini LED Fresnel P-12 120W, dan kunt u hiervoor bij ons terecht. Doordat de leverancier van Falcon Eyes zich ook in het noorden van Nederland bevindt kunnen wij u snel van dienst zijn. Het volgende wordt meegeleverd bij dit product: 1x Falcon Eyes Fresnel P-12A met Bowens-aansluiting;1x Verstelbare U-Bracket met standaard spigotaansluiting;1x Control unit met V-mount aansluiting;1x Reflector;1x Antenne;1x Stroomkabel met netstroomadapter (3m);1x Draagriem;1x Draagtas met opvul-foam
  290863

  Specifieke referenties

  Het in 1993 te Hong Kong opgerichte bedrijf Falcon Eyes produceert voordelige fotostudio apparatuur van hoge kwaliteit. Het brede en diepe assortiment bevat alles voor de professionele studiofotografie, met uitzondering van de camera en lens. Ook richtten zij zich met de instapmodellen op de amateurfotograaf, welke zoekende is naar een goede prijs-kwaliteit verhouding. Doordat de importeur dicht bij ons in de buurt is kunnen wij snel en eenvoudig de producten van Falcon Eyes leveren.

  Je bent misschien ook geïnteresseerd in