Falcon Eyes Bi-Color Mini LED Fresnel Set P-5AD-K3
  • Falcon Eyes Bi-Color Mini LED Fresnel Set P-5AD-K3
  • Falcon Eyes Bi-Color Mini LED Fresnel Set P-5AD-K3
  • Falcon Eyes Bi-Color Mini LED Fresnel Set P-5AD-K3
  • Falcon Eyes Bi-Color Mini LED Fresnel Set P-5AD-K3

  Falcon Eyes Bi-Color Mini LED Fresnel Set P-5AD-K3

  € 1.398,99
  Of betaal in 3 termijnen, met 0% rente.
  Inclusief belasting
    Specialist op het gebied van fotografie

  Al meer 20 jaar gerenommeerde fotozaak met een fysieke winkel te Beilen.

    Persoonlijk advies

  Via chat, mail en/of telefoon.

  De Falcon Eyes Bi-Color Mini LED Fresnel Set P-5AD-K3 is dé complete set met alles dat u nodig heeft om het perfecte, krachtige licht te creëren voor uw opname. Inclusief drie compacte LED fresnel-lampen, met voor iedere lamp de benodigde accessoires, en een transportkoffer op wielen op het geheel in te verplaatsen.

  Het vermogen van 50W wordt dankzij het fresnel-filter optimaal benut, waardoor er een mooie, sterke lichtbundel kan worden gecreëerd. Dankzij dit filter beschikt u tevens over het bereik en de lichtbundel van traditionele continuverlichting, maar dan zonder de warmte, omvang en het gewicht die traditionele verlichting of spotlights met zich mee brengen. Zowel het vermogen als de kleurtemperatuur (3000K-5600K) is traploos instelbaar. Daarbij kunt u vertrouwen over een CRI-waarde (kleurechtheid) van maar liefst 97, dankzij een speciale LED-chip die in de lamp geïntegreerd is. Middels de oranje draairing kunt u tevens de lichtspreiding aanpassen van 12° tot 44°. Tevens kunt u nog vele lichteffecten toepassen met behulp van bijvoorbeeld de Falcon Eyes Accessoireset LA-K7 (zie optionele accessoires).

  Op de control unit bevindt zich een V-mount-aansluiting, maar u kunt de controllers ook aansturen met NP-F accu's via de inbegrepen accu-adapters. Zodoende kunt u de set zowel in uw studio als op locatie gebruiken. De lampen worden geleverd in een L-bracket, waarmee u de LED-fresnels in uw hand kunt gebruiken maar uiteraard ook op een statief kunt plaatsen (via het female schroefdraad aan de onderzijde). Het geheel neemt u eenvoudig mee in de meegeleverde transportkoffer op wielen. De vakken in de rolkoffer zijn voorzien van foam en zodanig ingericht dat alle lampen en accessoires veilig op hun plek blijven tijdens transport.

  Toepassing Falcon Eyes Bi-Color Mini LED Fresnel Kit P-5AD-K3

  Vanwege zijn compacte omvang en het vermogen is de set enorm handig voor gebruik tijdens bijvoorbeeld ENG-producties (producties op locatie), kleine studio’s en interviews. Maar ook bij newborn-shoots, waar baby’s geen last hebben van felle flitsen, is de P-5AD-K3 een goede oplossing. Standaard werkt de LED-lamp op 230V, maar u kunt de lampen dus ook via optioneel verkrijgbare accu's gebruiken.

  Mocht u problemen ervaren met of vragen hebben over de Falcon Eyes Bi-Color Mini LED Fresnel Set P-5AD-K3, dan kunt u hiervoor bij ons terecht. Doordat de leverancier van Falcon Eyes zich ook in het noorden van Nederland bevindt kunnen wij u snel van dienst zijn. Het volgende wordt meegeleverd bij dit product: 3x Falcon Eyes Mini LED Fresnel P-5AD;3x Verstelbare L-bracket;3x Kleppenset;3x Control unit met V-mount aansluiting;3x Falcon Eyes AD-PS1 Accu-adapter (V-mount naar NP-F);3x Stroomkabel met netstroomadapter;3x Stroomadapter;3x Antenne;1x Transportkoffer op wielen (met opvul-foam);1x Handleiding
  290862

  Specifieke referenties

  Het in 1993 te Hong Kong opgerichte bedrijf Falcon Eyes produceert voordelige fotostudio apparatuur van hoge kwaliteit. Het brede en diepe assortiment bevat alles voor de professionele studiofotografie, met uitzondering van de camera en lens. Ook richtten zij zich met de instapmodellen op de amateurfotograaf, welke zoekende is naar een goede prijs-kwaliteit verhouding. Doordat de importeur dicht bij ons in de buurt is kunnen wij snel en eenvoudig de producten van Falcon Eyes leveren.

  Je bent misschien ook geïnteresseerd in