Tamron 18-200mm F/3.5-6.3 Di III VC zilver Canon EF-M

  € 498,73
  Of betaal in 3 termijnen, met 0% rente.
  Inclusief belasting

  Enkele eigenschappen van de Tamron 18-200mm F/3.5-6.3 Di III VC zilver Canon EF-M:
  Diafragma is 3.5-6.3 F/
  Scherpstelafstand is 50 cm
  Filtermaat is 62 mm
  Gewicht is 460 gram
  Min Brandpuntsafstand is 18 mm
  Max brandpuntsafstand is 200 mm
  lensvatting is EOS-M

    Specialist op het gebied van fotografie

  Al meer 20 jaar gerenommeerde fotozaak met een fysieke winkel te Beilen.

    Persoonlijk advies

  Via chat, mail en/of telefoon.

  De 18-200mm F/3.5-6.3 Di III VC . Dit nieuwe ultra zoom objectief is ontworpen met Canon EOS-M vatting lichtgewicht en compacte digitale Canon-M series camera’s. Uitgerust met Tamron’s veelgeprezen VC (Vibration Compensation) technologie, kan dit objectief gemakkelijk beelden vanuit de hand van 18mm groothoek tot 200mm tele vastleggen.De compactheid en de overtreffende trap in beeldkwaliteit die de Tamron 18-200mm F/3.5-6.3 Di III VC geeft, stelt gebruikers in staat om te genieten van het fotograferen over het hele zoombereik - van groothoek tot volledige tele - met slechts één enkel objectief.
  7934611

  Datasheet

  Diafragma
  3.5-6.3 F/
  Scherpstelafstand
  50 cm
  Filtermaat
  62 mm
  Gewicht
  460 gram
  Min Brandpuntsafstand
  18 mm
  Max brandpuntsafstand
  200 mm
  lensvatting
  EOS-M

  Specifieke referenties

  In de markt van verwisselbare cameraobjectieven staat Tamron algemeen bekend om onze uiterst krachtige zoom- en macro-objectieven. Vanuit hun drijfveer om onderwerpen in beeld te brengen met de nieuwste technologieën heeft Tamron altijd al bijzonder innovatieve producten aangeboden. Tamron rekent ook op zijn superieure technologische competenties op het gebied van optica voor de ontwikkeling en commercialisering van hoogwaardige producten in nieuwe domeinen, met onder meer objectieven voor bewakingscamera's en in voertuigen gemonteerde camera's. Op die manier draagt Tamron bij tot de vooruitgang in diverse sectoren.

  Contacteer ons

  optioneel

  Het diafragma is de mechanische opening van een lens/objectief. Met deze opening bepaald u hoeveel icht er door de lens op de sensor van uw camera valt. Hoe groter deze opening, des te meer licht valt er dus door de camera. Ook creëert u hiermee scherptediepte en kunt u dus een object scheiden van zijn achtergrond. Zo kunt u bij het maken van een portret de persoon de achtergrond vervagen.

  Elke lens/objectief heeft een minimale afstand nodig om scherp te stellen. Als de minimale scherpstelafstand 50 centimeter bedraagt, betekent dit dat wanneer het object verder dan 50cm van de camera verwijderd is, deze scherp kan zijn.
  Om de perfecte foto te maken kunt u gebruik maken van filters. Hiermee kunt u de blauwe lucht beter fotograferen, een kleurverloop in uw foto's toepassen, rivieren laten stilstaan en nog veel meer. Deze filters vindt u onder de categorie accessoires-filters.
  Erg belangrijk bij het kiezen van het juiste objectief is de compatibiliteit met uw camera. Zo past een lens van Canon alleen op een camera van Canon, tenzij er een verloopstuk tussen zit. In de titel van het product staat vaak de vatting vermeld. Let op dat er per merk diverse verschillende vattingen kunnen zijn. Wanneer er vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Graag helpen wij u bij het vinden van het juiste objectief.