Falcon Eyes Voeding SP-AC15-5A 3 Pin
  • Falcon Eyes Voeding SP-AC15-5A 3 Pin
  • Falcon Eyes Voeding SP-AC15-5A 3 Pin
  • Falcon Eyes Voeding SP-AC15-5A 3 Pin
  • Falcon Eyes Voeding SP-AC15-5A 3 Pin

  Falcon Eyes Voeding SP-AC15-5A 3 Pin

  € 34,95
  Inclusief belasting
    Specialist op het gebied van fotografie

  Al meer 20 jaar gerenommeerde fotozaak met een fysieke winkel te Beilen.

    Persoonlijk advies

  Via chat, mail en/of telefoon.

  De Falcon Eyes Voeding SP-AC15-5A 3 Pin is een separate voeding die u met diverse Falcon Eyes LED-lampen kunt gebruiken. Het geheel bestaat uit een 3-pins voedingskabel, connectorkabel en stroomkabel met netstroomaansluiting (EU-type). U kunt de SP-AC15-5A gebruiken als reserveonderdeel, wanneer u uw stroomkabel bijvoorbeeld bent kwijtgeraakt of graag de beschikking hebt over een extra voeding. U kunt de SP-AC15-5A onder andere gebruiken met de Falcon Eyes RX-TD en Sophies series (zie optionele accessoires).

  • Input: 100-240VAC 50/60Hz
  • Output: 15VDC 5A

  Twee uitvoeringen

  Van deze voeding bestaan twee uitvoeringen. Standaard leveren wij de nieuwe versie, welke geschikt is voor controllers met onderstaande sticker. Deze sticker bevindt zich op zowel de controller als voeding. Heeft u een afwijkende sticker op uw controller/voeding? Of zit er helemaal geen sticker op? Geef dit dan door in de opmerkingen. Een onjuiste voeding kan uw apparatuur beschadigen. Bij twijfel mag u een foto van de sticker mailen naar info@benel.nl.

  width=

  Mocht u problemen ervaren met of vragen hebben over de Falcon Eyes Voeding SP-AC15-5A 3 Pin, dan kunt u hiervoor bij ons terecht. Doordat de leverancier van Falcon Eyes zich ook in het noorden van Nederland bevindt kunnen wij u snel van dienst zijn. Het volgende wordt meegeleverd bij dit product: 1x Falcon Eyes Stroomadapter;1x 3-pins Connectorkabel;1x Stroomkabel met Netstroomadapter
  2906069

  Specifieke referenties

  Het in 1993 te Hong Kong opgerichte bedrijf Falcon Eyes produceert voordelige fotostudio apparatuur van hoge kwaliteit. Het brede en diepe assortiment bevat alles voor de professionele studiofotografie, met uitzondering van de camera en lens. Ook richtten zij zich met de instapmodellen op de amateurfotograaf, welke zoekende is naar een goede prijs-kwaliteit verhouding. Doordat de importeur dicht bij ons in de buurt is kunnen wij snel en eenvoudig de producten van Falcon Eyes leveren.

  Je bent misschien ook geïnteresseerd in