Zep Acryl Fotolijst AP127 Seattle 7x10 cm
  • Zep Acryl Fotolijst AP127 Seattle 7x10 cm
  • Zep Acryl Fotolijst AP127 Seattle 7x10 cm

  Zep Acryl Fotolijst AP127 Seattle 7x10 cm

  € 9,00
  Inclusief belasting
  Aantal
  Direct leverbaar

  Review: Gewoon geen beoordelingen
    Specialist op het gebied van fotografie

  Al meer 20 jaar gerenommeerde fotozaak met een fysieke winkel te Beilen.

    Persoonlijk advies

  Via chat, mail en/of telefoon.

  De AP127 Seattle van Zep Italia is een transparante kunststof fotolijst welke geschikt is voor twee foto's (één aan elke zijde). U kunt in deze lijst foto's van 7x10cm plaatsen. De fotolijst kenmerkt zich door zijn strakke look. De totale afmetingen, inclusief het frame, bedragen 7x10 cm. De dikke kunststof rand zorgt voor een mooie 3D-look.

  Toepassing AP127 Seattle

  De fotolijst is geschikt voor verticale en horizontale plaatsing. U kunt de fotolijst op vrijwel elke ondergrond plaatsen.

  Fotolijsten van Zep Italia

  De fotolijsten van Zep Italia staan bekend om hun hoge kwaliteit en luxe afwerking. Er wordt gebruik gemaakt van glas met een hoge lichtdoorlatendheid en duurzame materialen. De fotolijsten zijn gemaakt met oog voor detail en voorzien van leuke details. Voor elk interieur en smaak zijn er passende designs beschikbaar: sommige lijsten kenmerken zich door hun strakke vormgeving, waarbij anderen een nonchalante, gezellige sfeer creëren met hun vintage uitstraling.

  Groot assortiment

  Benel heeft een groot deel van de Zep Italia fotolijsten in het assortiment opgenomen. Heeft u een mooie fotolijst gezien, maar voldoet het formaat niet aan uw wensen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

  Mocht u problemen ervaren met of vragen hebben over de Zep Acryl Fotolijst AP127 Seattle 7x10 cm, dan kunt u bij ons terecht. Doordat de leverancier van Zep zich ook in het noorden van Nederland bevindt kunnen wij u snel van dienst zijn.
  Zep
  680681 8020912044093

  Specifieke referenties

  Met meer dan 1600 verschillende artikelen is Caruba het merk voor wanneer u zoekende bent naar een foto- of videoaccessoires. Van spigot tot opbergtas, Caruba heeft er een oplossing voor. Caruba richt zich voornamelijk op het bereiken van de optimale prijs-kwaliteit verhouding, voor vaak een klein deel van de prijs van het originele merk product. Om u ervan te verzekeren dat de kwaliteit goed is geeft Caruba op alle producten 3 jaar uitgebreide garantie.

  Contacteer ons

  optioneel