Zep Fotolijst AF546B Padova Black 3x10x15 cm
  • Zep Fotolijst AF546B Padova Black 3x10x15 cm
  • Zep Fotolijst AF546B Padova Black 3x10x15 cm
  • Zep Fotolijst AF546B Padova Black 3x10x15 cm

  Zep Fotolijst AF546B Padova Black 3x10x15 cm

  € 23,00
  Inclusief belasting
  Aantal
  Direct leverbaar

  Review: Gewoon geen beoordelingen
    Specialist op het gebied van fotografie

  Al meer 20 jaar gerenommeerde fotozaak met een fysieke winkel te Beilen.

    Persoonlijk advies

  Via chat, mail en/of telefoon.

  De Zep Fotolijst AF546B Padova Black 3x10x15 cm van Zep Italia is een houten collage-fotolijst. U kunt in deze lijst drie foto's van 10x15 cm plaatsen. De totale afmetingen, inclusief het frame, bedragen 36,8x21 cm. De fotolijst kenmerkt zich door het zwarte houten frame. Voor thuis of op kantoor.

  Toepassing Zep Fotolijst AF546B Padova Black 3x10x15 cm

  De fotolijst is geschikt voor horizontale plaatsing van uw foto's. U kunt de fotolijst ophangen aan de muur. Het is ook mogelijk om de AF546B op tafel te plaatsen.

  Fotolijsten van Zep Italia

  De fotolijsten van Zep Italia staan bekend om hun hoge kwaliteit en luxe afwerking. Er wordt gebruik gemaakt van glas met een hoge lichtdoorlatendheid en duurzame materialen. De fotolijsten zijn gemaakt met oog voor detail en voorzien van leuke details. Voor elk interieur en smaak zijn er passende designs beschikbaar: sommige lijsten kenmerken zich door hun strakke vormgeving, waarbij anderen een nonchalante, gezellige sfeer creëren met hun vintage uitstraling.

  Groot assortiment

  Benel heeft een groot deel van de Zep Italia fotolijsten in het assortiment opgenomen. Heeft u een mooie fotolijst gezien, maar voldoet het formaat niet aan uw wensen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

  Mocht u problemen ervaren met of vragen hebben over de Zep Fotolijst AF546B Padova Black 3x10x15 cm, dan kunt u bij ons terecht. Doordat de leverancier van Zep zich ook in het noorden van Nederland bevindt kunnen wij u snel van dienst zijn.
  Zep
  685372 8020912070610

  Specifieke referenties

  Wanneer u op zoek bent naar professionele accessoires voor het bevestigen van randapparatuur aan uw camera, of wanneer u uw camera wilt beschermen, bent u bij SmallRig aan het juiste adres. Van Cages en Handles tot het bevestigen van een microfoon en/of extra batterij. Dankzij de slim ontwerpen, het letten op de kleinste details en de keuze voor duurzame/stevige materialen onderscheidt SmallRig zich van de budget merken. Of u nu een Canon, Panasonic, Sony, Nikon of Fuji camera heeft, voor bijna elk cameramerk heeft SmallRig wel een oplossing bedacht.

  Contacteer ons

  optioneel