Zep Fotolijst KG3 Goud 15x20 cm
  • Zep Fotolijst KG3 Goud 15x20 cm
  • Zep Fotolijst KG3 Goud 15x20 cm
  • Zep Fotolijst KG3 Goud 15x20 cm

  Zep Fotolijst KG3 Goud 15x20 cm

  € 3,00
  Inclusief belasting
  Aantal
  Direct leverbaar

  Review: Gewoon geen beoordelingen
    Specialist op het gebied van fotografie

  Al meer 20 jaar gerenommeerde fotozaak met een fysieke winkel te Beilen.

    Persoonlijk advies

  Via chat, mail en/of telefoon.

  De KG3 Goud van Zep Italia is een Polystyreen fotolijst welke geschikt is voor 1 foto. U kunt in deze lijst 1 foto van 15x20 cm plaatsen. De fotolijst kenmerkt zich door zijn strakke look. De totale afmetingen, inclusief het frame, bedragen 21x16x1,4 (lxbxh) cm.

  Zep Fotolijst KG3 Goud 15x20 cm

  De fotolijst is geschikt voor verticale/horizontale plaatsing. U kunt de fotolijst ophangen aan de muur of op een ondergrond plaatsen.

  Fotolijsten van Zep Italia

  De fotolijsten van Zep Italia staan bekend om hun hoge kwaliteit en luxe afwerking. Er wordt gebruik gemaakt van glas met een hoge lichtdoorlatendheid en duurzame materialen. De fotolijsten zijn gemaakt met oog voor detail en voorzien van leuke details. Voor elk interieur en smaak zijn er passende designs beschikbaar: sommige lijsten kenmerken zich door hun strakke vormgeving, waarbij anderen een nonchalante, gezellige sfeer creëren met hun vintage uitstraling.

  Groot assortiment

  Benel heeft een groot deel van de Zep Italia fotolijsten in het assortiment opgenomen. Heeft u een mooie fotolijst gezien, maar voldoet het formaat niet aan uw wensen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.