Zep Fotolijst V657G Lienz Gold 13x18 cm
  • Zep Fotolijst V657G Lienz Gold 13x18 cm
  • Zep Fotolijst V657G Lienz Gold 13x18 cm

  Zep Fotolijst V657G Lienz Gold 13x18 cm

  € 8,00
  Inclusief belasting
  Aantal
  Informeer naar levertijd


  Review: Gewoon geen beoordelingen
    Specialist op het gebied van fotografie

  Al meer 20 jaar gerenommeerde fotozaak met een fysieke winkel te Beilen.

    Persoonlijk advies

  Via chat, mail en/of telefoon.

  De Zep Fotolijst V657G Lienz Gold 13x18 cm is een fotolijst die geschikt is voor foto’s van 13x18 cm. De fotolijst kenmerkt zich door zijn gouden kleur met een houten structuur, wat voor een elegante en toch warme uitstraling zorgt. In deze fotolijst kunt u één foto plaatsen van 13x18 cm. De totale afmetingen, inclusief het frame, bedragen 14,8x19,8 cm. Deze fotolijst wordt gemaakt in de Europese Unie.

  Toepassing Zep Fotolijst V657G Lienz Gold 13x18 cm

  U kunt uw foto's verticaal en horizontaal in de lijst plaatsen. De fotolijst zelf kunt u op een ondergrond plaatsen via het pootje aan de achterzijde of juist aan de muur ophangen.

  Fotolijsten van Zep Italia

  De fotolijsten van Zep Italia staan bekend om hun hoge kwaliteit en luxe afwerking. Er wordt gebruik gemaakt van glas met een hoge lichtdoorlatendheid en duurzame materialen. De fotolijsten zijn gemaakt met oog voor detail en voorzien van leuke details. Voor elk interieur en smaak zijn er passende designs beschikbaar: sommige lijsten kenmerken zich door hun strakke vormgeving, waarbij anderen een nonchalante, gezellige sfeer creëren met hun vintage uitstraling.

  Groot assortiment

  Benel heeft een groot deel van de Zep Italia fotolijsten in het assortiment opgenomen. Heeft u een mooie fotolijst gezien, maar voldoet het formaat niet aan uw wensen? Neem dan contact met ons op.

  Mocht u problemen ervaren met of vragen hebben over de Zep Fotolijst V657G Lienz Gold 13x18 cm, dan kunt u bij ons terecht. Doordat de leverancier van Zep zich ook in het noorden van Nederland bevindt kunnen wij u snel van dienst zijn.
  Zep
  681472 8020912067719

  Specifieke referenties

  Vanzelfsprekend is JJC bekend van de accessoires voor digitale camera's. Al vanaf 2005 richtten zij zich op het constant blijven innoveren van hun producten. In de stad Shenzhen produceren zij het voornaamste deel van hun assortiment. Met meer dan 200 werknemers, waarvan 30 ingenieurs combineren zij de nieuwste technologieën met onder andere hun draadloze afstandsbedieningen, camera-batterijen, opladers en riemen. JJC staat voor hun producten en zoekt altijd naar de beste prijs-kwaliteit verhouding. Dankzij hun uitstekende after-sales service is er in het geval van een defect altijd een passende oplossing te vinden.

  Contacteer ons

  optioneel