Zep Niki Fotolijsten Actiepakket 2
  • Zep Niki Fotolijsten Actiepakket 2
  • Zep Niki Fotolijsten Actiepakket 2
  • Zep Niki Fotolijsten Actiepakket 2
  • Zep Niki Fotolijsten Actiepakket 2

  Zep Niki Fotolijsten Actiepakket 2

  € 489,00
  Of betaal in 3 termijnen, met 0% rente.
  Inclusief belasting

  Het merk van dit product is Zep en valt onder de categorie Zep.

  Aantal
  Direct leverbaar

  Het Niki Fotolijsten Pakket 2 van Zep is een uniek samengesteld pakket die bestaat uit 30 lijsten met een strakke look. De lijsten in dit pakket worden geleverd in de kleuren wit en zwart en beschikken over afmetingen van 10x15 cm tot 50x70 cm. Iedere lijst is voorzien van een passe-partout. De fotolijsten zijn uit MDF vervaardigd. Onderstaand bij het leveringsveld vindt u de precieze inhoud van dit actiepakket.

  Toepassing Zep Niki Fotolijsten Actiepakket 2

  Een aantal van de fotolijsten kunt u zowel op een ondergrond plaatsen als aan de muur hangen. Dit geldt voor fotolijsten die geschikt zijn voor foto's tot en met 20x30 cm. Lijsten die geschikt zijn voor foto's met grotere afmetingen kunt u alleen aan de muur ophangen en beschikken dus niet over een pootje.

  Fotolijsten van Zep Italia

  De fotolijsten van Zep Italia staan bekend om hun hoge kwaliteit en luxe afwerking. Er wordt gebruik gemaakt van glas met een hoge lichtdoorlatendheid en duurzame materialen. De fotolijsten zijn gemaakt met oog voor detail en voorzien van leuke details. Voor elk interieur en smaak zijn er passende designs beschikbaar: sommige lijsten kenmerken zich door hun strakke vormgeving, waarbij anderen een nonchalante, gezellige sfeer creëren met hun vintage uitstraling.

  Groot assortiment

  Benel heeft een groot deel van de Zep Italia fotolijsten in het assortiment opgenomen. Heeft u een mooie fotolijst gezien, maar voldoet het formaat niet aan uw wensen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

  Mocht u problemen ervaren met of vragen hebben over de Zep Niki Fotolijsten Actiepakket 2, dan kunt u bij ons terecht. Doordat de leverancier van Zep zich ook in het noorden van Nederland bevindt kunnen wij u snel van dienst zijn.
  2352

  Specifieke referenties