Zep ZRW68 Quentin White 15x20 cm
  • Zep ZRW68 Quentin White 15x20 cm
  • Zep ZRW68 Quentin White 15x20 cm

  Zep ZRW68 Quentin White 15x20 cm

  € 7,00
  Inclusief belasting
  Aantal
  Direct leverbaar

  Review: Gewoon geen beoordelingen
    Specialist op het gebied van fotografie

  Al meer 20 jaar gerenommeerde fotozaak met een fysieke winkel te Beilen.

    Persoonlijk advies

  Via chat, mail en/of telefoon.

  De ZRW68 Quentin White 15x20 cm van Zep Italia is een enkele fotolijst die geschikt is voor één foto van 15x20 cm. De fotolijst kenmerkt zich door het vurenhout witte frame, dat voor een moderne look zorgt. De totale afmetingen, inclusief het frame, bedragen 17x22 cm. Het kader is vervaardigd uit polystyreen, ofwel PS.

  Toepassing Zep ZRW68 Quentin White 15x20 cm

  U kunt uw foto's verticaal en horizontaal in de lijst plaatsen. De fotolijst zelf kunt u op een ondergrond plaatsen of aan de muur hangen.

  Fotolijsten van Zep Italia

  De fotolijsten van Zep Italia staan bekend om hun hoge kwaliteit en luxe afwerking. Er wordt gebruik gemaakt van glas met een hoge lichtdoorlatendheid en duurzame materialen. De fotolijsten zijn gemaakt met oog voor detail en voorzien van leuke details. Voor elk interieur en smaak zijn er passende designs beschikbaar: sommige lijsten kenmerken zich door hun strakke vormgeving, waarbij anderen een nonchalante, gezellige sfeer creëren met hun vintage uitstraling.

  Groot assortiment

  Benel heeft een groot deel van de Zep Italia fotolijsten in het assortiment opgenomen. Heeft u een mooie fotolijst gezien, maar voldoet het formaat niet aan uw wensen? Neem dan contact met ons op.

  Mocht u problemen ervaren met of vragen hebben over de Zep ZRW68 Quentin White 15x20 cm, dan kunt u bij ons terecht. Doordat de leverancier van Zep zich ook in het noorden van Nederland bevindt kunnen wij u snel van dienst zijn.
  Zep
  682308 8020912066453

  Specifieke referenties

  VerrekijkerShop is al meer dan 15 jaar dé verrekijker specialist van het Noorden. Opgericht in 2001 hebben zij meer dan ruime ervaring in de online én offline verkoop van onder andere verrekijkers, spottingscopes en bijbehorende accessoires. Tevens is de VerrekijkerShop officieel dealer van onder andere Swarovski, Zeiss, Leica, Steiner, Vortex, Kahles, Bynolyt, Meopta, Pentax, Hawke en Bushnell. Er zijn altijd meer dan 150 verschillende verrekijkers en vele tientallen verschillende spotting scopes op voorraad welke u allemaal kunt testen en met elkaar kunt vergelijken.

  Op de website van de VerrekijkerShop vindt u alle informatie omtrent verrekijkers en spotting scopes, en filtert of zoekt u eenvoudig naar het juiste product.

  Bekijk alle Verrekijkers op de VerrekijkerShop.